DamerGolfnyttan i samhälletKlubbnyheterRedo för GolfVision 50/50

Redo för Golf – Utbytesstudent Wendy Huang, Taiwan

När Wendy kom till Sverige hade hon på sin ”Bucket List” att få prova golf, som hon bara sett på TV. I måndags blev första försöket när klubbchef Gary Cosford gav henne en snabblektion på rangen. Det var den mest ogästvänliga dagen man kunde tänka sig eftersom det spöregnade så de fick stå under tak!

Vi som tittade på hennes premiär kunde konstatera att hon har talang! Hon svingade som om hon aldrig gjort annat!

Vår klubb, Nyköping Öster Rotary Klubb, har i år Wendy Huang från Taiwan hos oss som utbytesstudent. Hon kom för ca två månader sedan och ska vara i Nyköping till nästa sommar. Hon går estetisk linje på Tessinskolan.

Jag, Tina Mardla och Annika Sjöö, är medlemmar på golfklubben och Wendy ska få testa banan tillsammans med oss nu i höst. Vi bad Wendy skriva några rader om sig själv:

• Jag heter Wendy. Jag kommer från Taiwan. Jag är utbytesstudent genom Rotary och kommer att stanna här ett år. Jag går estetiska programmet på Tessinskolan.

Inbjudan till prova-på-dag för klassen

Wendy fick ett mycket trevligt erbjudande från klubbchefen. Hon får ta med sina klasskamrater till en prova-på-dag i vårdagar till klubben.

Tina Mardla

Ingår i referensgruppen i Vision 50/50 på Nyköpings GK

Rotarys studentutbyte

Rotary söker alltid ungdomar som vill åka ut från Nyköping. Någon på klubben kanske känner någon som vill åka nästa år?

ROTARYS ETTÅRSUTBYTE

Är du 15-17 år och vill vara utomlands ett helt år?

Många ungdomar väljer varje år att åka som utbytesstudent med Rotary och tillbringa ett helt år utomlands. Som utbytesstudent bor du i familjer och går i motsvarande gymnasieskola. Du lär känna en ny kultur, får massor av nya vänner och lär dig ett språk. Din familj delar din erfarenhet genom att ta emot en utländsk utbytesstudent under samma tid som du är utomlands. Möjligheten är öppen för alla ungdomar i Sverige. Det är inget krav på medlemskap i Rotary. Läs mer: www.rotarystudent.se/om-ettarsutbyte

Vårt nya läckra boende på banan

Boka boende! Via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel