Vår webbsida vann äntligen efter andraplatsen två år i rad

Vår webbsida vann äntligen efter andraplatsen två år i rad!

Motivering: ”Riktigt läcker hemsida. Smart upplägg, bra bilder och videoklipp och rejält med information om klubben.” Vi niger och bockar och är lika glada som Christer Olin på bilden ovan, att allt vårt arbete har resulterat i lyftet till första platsen. Tack Golfbladet för utnämningen!

”Naturligtvis är Nyköpings GK väldigt glada och stolta över utmärkelsen som Sveriges bästa golfklubbs webbsida! Vår målmedvetna satsning på webben genom professionella partners Tankbar, THU Konsult och Fotograf Tomas Kihlman syns i både kvalité och innehåll. Utöver detta är vi övertygade att vår medlemsutveckling och gästutveckling är delvis på grund av klubbens webbsida!” Gary Cosford

Bakgrund

Tidningen Golfbladet har rankat de 50 bästa webbsidorna och efter att ha kommit på andra plats två år i rad vann vi! Tidningen kom till prenumeranterna idag. Siffrorna inom parentes är förra årets placering.

• 2 – Grönhögen GK (8)
  • 3 – Ullna GC (6)
  • 4 – Hills GC (3)
  • 5 – Bråvikens GK (1)