kansliKlubbnyheter

Malin Åkvist var nominerad till ”Årets unga medarbetare”

Gratis till nomineringen Malin! Igår kunde vi läsa i SN* att ”vår” Malin Åkvist var nominerad till priset ”Årets unga medarbetare” som arrangeras av branschföreningen Visit Nyköping-Oxelösund i samarbete med Sörmlands Sparbank.

Malin säger så här: ”Även om  jag inte vann är jag i alla fall superglad att jag blev  nominerad. Det är alltid kul att bli uppskattad för det jobb man gör!”

Malin har i många år arbetat på kansliet i receptionen hos oss på Nyköpings GK under somrarna, där hon är mycket uppskattad och omtyckt. Hon är alltid glad och serviceminded i de mest stressade situationer och mycket värdig sin nominering, som en av tre. Malin studerar på Ekonomihögskolan vid Linnéuniversitetet i Kalmar.

Den som vann driver Restaurang Skafferiet och han fick en prischeck på 5 000 kronor, middag och övernattning för två personer på hotell i Nyköping. Priset delades ut av föreningens ordförande Boje Bengtsson.

*Artikeln i SN är en betald artikel.

Artikel om Årets Unga Medarbetare:

Sparbanken sponsrar  Årets Unga Medarbetare där mottagaren får en prischeck på 5 000 kronor, middag och övernattning för två personer på hotell i Nyköping.

• För oss är det självklart att stötta seriösa initiativ som detta. Om vi kan bidra till ökad attraktionskraft i regionen ska vi göra det, både för det allmännas bästa och för vår egen skull. Vi kan därmed bredda vår kundbas om det blir fler affärer i området. Och besöksnäringen ligger oss varmt om hjärtat.

Det säger Hans-Olof Ebbesson som är regionchef på Sörmlands Sparbank. Han är inte främmande för att satsa på yngre människor, tvärtom är det en viktig framtidsfråga.

Vårt nya läckra boende på banan

Boka boende! Via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel