KlubbnyheterStyrelse

Inför MINO-Galan på Träffen 27 okt

Se uppdatering sist i artikeln!

I fredags  20 oktober var jag inbjuden till Bartos Media. De finns nu i nya fina lokaler på Sunlight. I deras studio spelades ”finalistfilmen” in, som ska klippas ihop till max en minut och visas på galan.

Alla finalister fick dessa frågor:

• Beskriv er verksamhet.
  • Varför har ni blivit nominerade till Årets Guldnyckel av MINO?
  • Vad skulle det betyder för er att vinna Guldnyckeln?
  • Varför är ni en värdig vinnare av Guldnyckeln?

Vår förhoppningar är att det går hela vägen!

Det är prestigefyllt att vara finalist för utmärkelsen Guldnyckeln efter så många fina framgångsrika företag som har vunnit under tidigare år.

Jag kan inte delta på galan

Tyvärr hade jag bokat en resa med familjen långt innan det blev känt att vi var finalister till Guldnyckeln på MINO-galan så vi är på väg till Turkiet.

En liten delegation från klubben är med på galan på Träffen under ledning av ordförande Holger Namér. Några av våra medlemmar deltar också som VIP-chaufförer:

• Alexandra Lennartsson, Rasmus Eriksson, Mikael Henriksson, Kurt Söderström och Peter Engstrand.

Det finns förhoppningsvis många av våra medlemmar, som deltar under kvällen, via sina egna företag, men vi vet inte vilka! Jag hoppas alla får en riktigt trevlig kväll!

Gary Cosford

2017-10-28 – Nyköpings GK var nominerade men vi vann inte!

MINO-Galan på Träffen 27 okt – Vi vann inte!

Vårt nya läckra boende på banan

Boka boende! Via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel