Golfnyttan i samhälletKlubbnyheter

MINO-Galan på Träffen 27 okt – Vi vann inte!

Istället får vi gratulera vår Business Partner Be Good Grossisten med Ahmad Eid, som vann både Guldnyckeln och Företagarnas pris.

Gary Cosford var bortest. Vi var sex personer som representerade klubben, ordförande Holger Namér med fru Karin, Inga-Lill och Boo Nilsson, Alexander Kappel och jag Gunnel Thunström. Det var ca 370 personer på Träffen och därmed också många medlemmar från klubben som hejade på oss. Det blev ett jubel när vår film visades och vi hade definitivt den största hejarklacken på plats!

Nomineringsvideo och bilder

MINOs tre nomineringsfilmer från Youtube.

Vi hade ingen egen fotograf. På min facebooksida finns vimmelbilder från kvällen. På länken finns också en filmad version från kvällen av den nomineringsvideo som Bartos media spelade in före galan, där Gary Cosford säljer in klubben.

Föreningen Nyköping Tillsammans i fighten mot Cancer

Anette Hellgren fick ta emot Ann-Marie Karlssons minnesstipendium på 10 000 kr för sitt idoga arbete med att samla in pengar till cancerforskningen. Det är den föreningen som vi på Nyköpings Golfklubb har samarbetat med när det gällt vår insamling Golfkampen – Ett Slag för Cancerfonden. Vi samlade in 160 000 kr i år.

Bilcenterse video – var en av kvällens huvudsponsorer och de stod för att fina Mersedezbilar körde hem gästerna efter galan. Tack till klubbens medlemmar som ställde upp som chaufförer: Alexandra Lennartsson, Rasmus Eriksson, Kurt Söderström, Mikael Henriksson och Peter Engstrand.

Tack MINO och alla sponsorer för en fantastisk gala! Bilder. #Mino40 #Minogalan2017

www.mino.nu
www.facebook.com/minonyx
Den 6 nov kommer MINO-bilagan som distribueras i Nyköping med omnejd.

Text/foto Gunnel Thunström

Vårt nya läckra boende på banan

Boka boende! Via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel