Klubbnyheter

Delbetala din medlemsfaktura med MoreGolf Mastercard

Med MoreGolf Mastercard (medlemskortet med betal- och kreditfunktion) kan du som medlem delbetala din årsavgift till golfklubben på 6 eller 12 månader utan ränta. Det enda som tillkommer är en månadsavgift på 29 kronor. Läs mer på länken medlemsbrev:

Medlemsbrev – Delbetala årsavgiften MoreGolf

MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB.
Välkommen till en härlig säsong 2018. Nu stänger vi banorna fr o m 1 november för att göra den vinterpreparering för att vi ska få de fina greener som vi vill ha till våren!

Engagera dig gärna i klubbverksamheten!

Det har hänt mycket roligt på klubben i år och vi har haft fina framgångar på olika sätt och vi arbetar med angelägna projekt. På årsmötet får alla en muntlig redovisning av klubbchefen och det är alltid mer givande än att läsa.

Vårt nya läckra boende på banan

Boka boende! Via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel

Information angående Coronavirus covid-19