HerrarKlubbnyheter

Roland Olofsson har lämnat oss

Förra veckan kom det till vår kännedom att Roland Olofsson avled den 15 november.

Roland har under många år varit aktiv i klubben på olika sätt. Han var aktiv med tävlingsverksamhet och under många år var hans företag Romec sponsor till KM.

Han och hustru Margaretha höll också ett vakande öga över banan i och med att de under många år bodde mellan 10an och 11an på Västra banan. Roland körde också många golfbilar till sina resp garage när gästerna bara lämnat dem på parkeringsplatsen sena kvällar!

Våra tankar går till hustru Margaretha och barnen Sara, Karin och Johan.

Fotograf: Tomas Kihlman

Det var så här vi var vana att se Roland på banan. Han var alltid aktiv med att spela

Begravning

Torsdag 7 december kl 15 i Kapellet Nyköpings nya kyrkogård. Efter akten inbjuds till minnesstund på Café Lugn & Ro. Svar senast 1 dec till 0155-21 00 54.

Istället för blommor tänk på Barndiabetesfonden – www.barndiabetesfonden.se eller 013-10 56 90