Klubbnyheter

Spelerbjudande från Skavsta Golf

Erbjudande om årskort till Nyköpings GKs medlemmar!

Eftersom banorna på Nyköpings GK är stängda för året finns det säkert tider under vintern eller 2018 som medlemmarna vill spela några hål. Nu kan medlemmar i Nyköpings GK köpa ett förmånligt årskort på Skavsta Golf för endast 1 200 kr (ordinarie pris 1 950 kr).

Ett årskort på Skavsta Golf ger dig tolv löpande månaders spel på en slopad fulllängds niohålsbana i bra skick. Ingen tidsbokning och banan är därmed lättillgänglig. Ibland kan det förekomma grupper samt ev. nya golfare som behöver mer tid, men spelarna är duktiga på att släppa igenom. Du kan slå på rangen, putta och chippa och sedan gå två, fyra eller femtiofyra hål om du önskar. Skavsta Golfs bana kompletterar de två utmärkta 18-hålsbanorna på Nyköpings GK med nio hål till.

Köp ett årskort så här:

Betala med bankgiro eller swish:

• 1 200 kr till BG 5172-7857 eller
  • Swish 123 554 6106 (Skavsta Golf & Event AB)
  • Uppge namn, mailadress och mobilnummer
  • Bekräftelse kommer när betalningen är gjord.

Öppet Hus – Luciadagen 13 december

Luciadagen har Skavsta Golf öppet hus ända fram till kvällen. Vi är där kl 10-20. Välkommen att se på miljön, testa simulatorn (GC2) gratis samt naturligtvis köpa ditt årskort om du inte redan gjort det.

Skavsta Golf bjuder på kaffe, glögg och pepparkakor. Om du har frågor ringer du bara till Patrik Woss på 070-217 22 60. Läs mer:  Information samt banguide

Golfsimulator

Eftersom Nyköping saknar en golfhall i år så kan vi också erbjuda medlemmar i Nyköpings GK möjlighet att boka tid på Skavsta Golfs egen simulator. Här kan du träna eller spela 1 000-tals olika banor.

På denna länk skapar du en profil och därefter kan du boka en tid för endast 250 kr/tim (ord pris 300 kr/tim). Viktigt vid bokning  att du uppger ”betalning på plats.”

Boka gärna en tid och testa med ditt gäng så håller ni igång det sociala och svingen inför vårresan!

Camilla Westin och Patrik Woss hälsar alla hjärtligt välkomna!

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb