HerrarKlubbnyheter

Leif Thor har lämnat oss

Idag nåddes vi av beskedet att Leif Thor lämnat oss den 24 november när vi läste hans dödsannons i SN.

Leif var aktiv på klubben i Seniorkommittén för ca 10 år sedan. Vi kände igen Leif när han mycket ofta gick på banan tillsammans med sin fyrbenta följeslagare Selma.

Våra tankar går till hustru Ewa och deras barn med familjer.

Leif och Selma gick ofta på Östra banan och artikelbilden är från hål 6.

Bild från 20 maj 2012: Claesgöran Birgersson, Karl-Axel Nordqvist, David Jeal, Weinö Mattsson, P-O Bergenhök, Leif Thor, Eje Larsson, Anders Eriksson och Hans Backner. (De två senare saknas på gruppbilden.) Längst fram hunden Selma framför husse Leif Thor.

Begravning

Kapellet på Nyköpings Nya Kyrkogård onsdag 13 december kl 13.00. Därefter inbjuds till minnesstund på Café Lugn & Ro. Svar om deltagande till Fonus 0155-20 51 40 senast torsdag 7 december.

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb