Gästabudsåret 2017Golfnyttan i samhälletKlubbnyheter

Gästabudsåret avslutades med mingel i Stadshuset

Gästabudsåret avslutades med mingel i Stadshuset

Kommuntårta!

Jubiléumsgeneralen Ulf Westman bjöd in till mingel i Stadshuset lördagen den 2 december för att knyta ihop Gästabudsåret. Några av de aktiviteter och evenemang som ägt rum under jubiléet visades upp. Det blev mingel med andra arrangörer och aktörer och alla fick givetvis smaka på den fina Gästabudstårtan. Flera av dem som som arbetat med jubileumsåret var också på plats.

Vi på Nyköpings GK deltog också när Gästabudsåret hade Kick-Off 4 dec 2016 och invigning i samband med BoMässan 18-19 mars på Rosvalla.

Kl 10.00 öppnade VIP-delen i Stadshusets hall för inbjudna gäster. Besökarna bjöds på kaffe och Gästabudstårta tillsammans med musikunderhållning.

Kl 11.00 öppnades Stadshuset för allmänhetens ”Lördagsöppet” och besökarna fick en guidad tur. Här en bild från stora plenisalen där bl a fullmäktigemötena hålls.

Text: Tomas Kihlman

Nyårspromenaden avslutar Gästabudsåret

Årets Nyårspromenad i Nyköping blir också avslutningen av Gästabudsåret 2017. Den börjar enligt tradition på stadshustrappan på Stora torget kl 16.00 och deltagarna promenerar sedan längs med ån till avslutningen på Nyköpingshus.

Läs mer om programmet, som uppdateras löpande på Nyköpingsguiden.


Kick-Off för Gästabudsåret 2017

Kick-Off – Gästabudsåret 2017 i Nyköping

Gästabudsåret 2017 invigdes vid Bo-Mässan

Bo-Mässan på Rosvalla

Sammanställning av alla artiklar på vår webb från Gästabudsåret 2017

Gästabudsåret 2017

Fotograf Tomas Kihlman


Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen |Bildspel parhusen | Bildspel 6 april

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb