KlubbnyheterRestaurang

Öppet Hus Lucia – Skavsta Golf & Event 10-20

Öppet Hus Lucia – Skavsta Golf & Event kl 10-20

Imorgon på Lucia har vi Öppet Hus på Skavsta Golf! Kom ut och se hur fint vi har fått det, prata lite golf med oss, handla till bra priser (se nedan) eller prova på vår golfsimulator helt gratis.

Vi bjuder på glögg, kaffe och pepparkaka. Erbjudanden under dagen är kanske en bra julklapp?

• Klippkort golfsimulator, 4 timmar, 1000:- (ord 1100:-)
  • Klippkort uteträning 10 gånger, 500:- (ord 650:-)
  • 20% på outdoorprodukter, Woolpower, Cai, Icebugs
  • 20% på Urtekram, tvål, schampo, balsam och hudkrämer.
  • 15:- för kokt korv, grillad macka, sportfralla och 33 cl dricka.
  • 15:- för Nocco skumtomte 🎅

Välkomna! / Camilla och Patrik #enjoylife

PS. Om du vill handla något av träningskorten men inte har möjlighet att komma ut imorgon så kontakta Patrik på 0702-17 22 60. Då kan vi lägga upp kortet och så betalar du via swish eller Bankgiro. Specialpriserna gäller endast imorgon.

Se också vårt spelerbjudande i tidigare artikel.

Golf: Skavsta Golf – nio håls golfbana, drivingrange, golfsimulator och restaurang med pubmeny
Restaurang: Nyköpings Golfrestaurang – en stor restaurang på en stor golfbana, 150 platser, lunch och a la carte, golfboende vid banan i samarbete med Nyköpings GK
Träning: Crossnature, uteträning och eget utegym, hinderbana och trappa
Resor: Tränings- och golfresor till Algarve