DamerHerrarKlubbnyheter

Julbord för personalen på Voyage

Vi i ”personalen” tackar så hjärtligt för det mycket goda och rikliga julbordet på Restaurang Voyage igår kväll. Kvällen avslutades med att tomten kom i egenskap av klubbens ordförande Holger Namér. Han själv passade på att fira lite extra eftersom han bara hade tre arbetsdagar kvar till sin pensionering från banken. Nu ska han satsa på bl a golf!

Holger var en mycket trevlig tomte och fick till lite ordvändningar till alla. Vi t o m uppmärksammade Finlands 100-årsdag lite i efterskott när Christine Edenborg fick sin julklapp!

Hjärtligt tack till klubbledningen från oss alla!

Snön har nu lagt sig på banan och det är vackert inför Lucia och kommande helgöppet 16-17 dec kl 10-15 i reception, shop och restaurang

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen |Bildspel parhusen | Bildspel 6 april