SGFs film om Redo4Golf på Nyköpings GK

Svenska Golfförbundet filmade hos oss i höstas och nu får vi publicera filmen.  Den handlar om vårt projekt Redo4Golf och vårt mentorprojekt för att få fler kvinnor/flickor till golfen. Filmen används också i Sv Golfförbundets verksamhetsseminarier som pågår runt om i landet med start 16 januari. Vi kommer därmed att nå många av landets klubbledningar/personal som förhoppningsvis blir inspirerade av vårt projekt.

Redo4Golf fick stor uppmärksamhet i golfsverige när vår sammanställning började delas. Därav denna film som Susanna Persson, Kommunikationschef, Sv Golfförbundet tog initiativ till.

Medverkande i filmen

• Gary Cosford, klubbchef
  • Malin Landehag, pro
  • Gunnel Thunström, mentor/projektledare
  • Amanda Nordlie, adept och konsulent hos Sörmlandsidrotten
  • Malena Hellman, adept
  • Lisa Tholander, adept

Melinda Hall medverkade också i pilotprojektet, men hade förhinder vid filmningen. Flickorna har fotbollen gemensam och nu också golf.

Mentorprojekt

Läs mer om mentorprojektet. Det för kvinnor startade först. I planen finns ett projekt också för herrar/pojkar, men det har inte startat ännu. Vi söker nu många mentorer som är villiga att ställa upp för våra nybörjare.

Ställ upp som mentor

Mentorprojektet kommer inte att ersätta Kom-Igång-Golfen, men viss anpassning kommer att ske där.

Idé till filmen

Susanne Persson