SGFs film om Redo4Golf på Nyköpings GK

Svenska Golfförbundet filmade hos oss i höstas och nu får vi publicera filmen.  Den handlar om vårt projekt Redo4Golf och vårt mentorprojekt för att få fler kvinnor/flickor till golfen. Filmen används också i Sv Golfförbundets verksamhetsseminarier som pågår runt om i landet med start 16 januari. Vi kommer därmed att nå många av landets klubbledningar/personal som förhoppningsvis blir inspirerade av vårt projekt.

Film som Susanna Persson, Kommunikationschef, Sv Golfförbundet tog initiativ till.

Medverkande i filmen

• Gary Cosford, klubbchef
  • Malin Landehag, pro
  • Gunnel Thunström, mentor
  • Amanda Nordlie, adept och konsulent hos Sörmlandsidrotten
  • Malena Hellman, adept
  • Lisa Tholander, adept

Melinda Hall medverkade också i pilotprojektet, men hade förhinder vid filmningen. Flickorna har fotbollen gemensam och nu också golf.

Mentorprojekt

Läs mer om mentorprojektet. Det för kvinnor startade först. I planen finns ett projekt också för herrar/pojkar, men det har inte startat ännu. Vi söker nu många mentorer som är villiga att ställa upp för våra nybörjare.

Ställ upp som mentor

hör av dig till receptionen eller kansli@nykopingsgk.se

Idé till filmen

Susanne Persson