SGFs verksamhetsseminarier

Det var dags för SGFs verksamhetsseminarier i Linköping i går 18 januari. Klubbledningen med ordförande Holger Namér och Gary Cosford var på plats tillsammans med banchefen Magnus Koinberg. En del andra funktionärer på klubben kommer att delta i seminarier på andra orter framöver.

Jan Monier, Bråvikens G&CC, Holger Namer, Gary Cosford och Amanda Nordlie, Sörmlandsidrotten och en av deltagarna i vårt mentorprojekt Redo4Golf

Det blev en fullspäckad dag av inspiration, information och diskussion kring golfens goda förutsättningar och utmaningar. Samtal med kollegor från anläggningar och en paneldebatt med några lokala politiker om hur golfen kan bli ännu bättre med information om sportens samhällsnytta.

Utöver detta presenterades information kring veckans stora överraskning att Skatteverket äntligen har släppt fram möjligheter till friskvårdsavdrag för utövande av golf under visa förutsättningar. Mer om detta i en separat artikel som kommer under nästa vecka!

Ett stort tack till alla på SGF som jobbar med verksamhetseminarier för en inspirerande dag!

På artikelbilden redovisar Gary Cosford ett grupparbete.

Kommunpolitiker från Linköping som deltog i seminariet.

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb