Business PartnerKlubbnyheter

Business Partner – Lunch hos Söderbergs Audi

Artikelbild: Joakim Wiik – Söderbergs Personbilar, Sverker Kecke Lundh – Innebandy, Gary Cosford – Nyköpings GK, Patrik Berglin – Nyköpings BIS, Andreas Bergström – Söderbergs Personbilar

Över 80 st företagare träffades på Söderbergs Audi fredag 2 mars för en nätverksträff som arrangerades av Nyköpings Golfklubb, Nyköpings BIS och Onyx Innebandy.
Gästerna välkomnades och alla fick en lott och en närvarolista över personer och företag som hade anmält sig.

Erik på Slottet stod för maten, som var en viltlasagne med sallad och bröd, som avrundades med kaffe och gobit.

Joakim Wiik, marknadskoordinator på Söderbergs Bil, hälsade alla välkomna och drog en bakgrund om företaget och deras nya satsning på Audi-hallen i Nyköping som invigdes i höstas. Nytt är Audi Sport hos Söderbergs Bil – en av endast fem anläggningar i hela Sverige som kan sälja och serva dessa modeller.

Håkan Johansson, försäljningschef på Audi i Nyköping, berättade om kommande modeller i Audiprogrammet som släpps under 2018.

Nyköpings BIS fortsatte med information av deras tränare Brian Clarhaut, som har tagit över herrlaget med framgång. Nya framgångar räknar han med under den kommande säsongen. Fredrik Holster presenterade sig också. Han har vuxit upp i Nyköping men har spelat över 300 elitmatcher hos andra fotbollsklubbar runt om i landet och utomlands. John ska kombinera spel med ett försäljningsuppdrag för Nyköpings BIS.

Sverker Kecke Lund, ONYX Innebandys klubbchef, berättade om klubbens satsningar. Bl.a. om deras kampanj ”En tröja för alla” en satsning som ska välkomna alla invånare oavsett bakgrund till idrotten. Han berättade också om en ambition att ha ett ”elitlag” i Nyköping inom någon sport. Det befintliga idrottspolitiska programmet som är ute på remiss har missat detta helt!?

Gary Cosford, klubbchef på Nyköpings GK, berättade om klubbens framgångsrika 2017. Fler medlemmar, fler gäster och ofattbara 55 000 golfronder, som spelades på klubbens banor under 2017.

Avslutningsvis berättade alla föreningar om tankar och planer att hitta ett nytt koncept för kvalitativa möten mellan företag. Ambitionen är att aktualisera konceptet under våren och med en första träff under hösten då alla föreningar bjuder in lokala företag som vill ha Business möten. Syftet är bl.a. att hitta ny försäljning eller spara på en del av sina kostnader. Företagen blev nyfikna och kommer att uppvaktas framöver om konceptet.

Lunchmötet avslutades med en lotteridragning där 10-15 priser delades ut bland närvarande. Söderbergs Bil tackade alla gäster för att de tog sig tid att komma.

Vårt läckra boende på banan

Boka boende! Mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen |Bildspel parhusen | Bildspel 2017-04-06