Juniorupptakt med härliga svingar

Juniorernas upptakt gick i solens tecken och det blev en härlig dag. Förra året var det hagelstorm och vi fick börja inomhus. Kolla uppvridningen på flickan i artikelbilden. Ett framtida löfte!

Malin Landehag och Johan Thorell, våra tränare, hälsade alla varmt välkomna och gav lite information om dagens upplägg samt info om de kommande träningsgrupperna. Johan, som är ny hos oss, välkomnades med applåder!

Pro Malin Landehag presenterade sina medarbetare i JK – Juniorkommittén. Ewa Rylander, Tomas Kihlman. Peter Engstrand och Fredrik Sandström, var grillmästare och delade ut korv och dryck till ungdomarna. Jan Strand var kaffegeneral och ansvarig för registrering av alla deltagare.
 Tillsammans med alla våra juniorledare körde de igång på rangen med lite golfträning. Efter en stund fick ungdomarna följa med Tomas Kihlman och Johan Thorell m fl  ledare till Klöverns äventyrsbana för att testa några hål.

Axel var så här glad när han var med på sin första upptakt!

Det kom barn och ungdomar som varit med i träningsgrupper i många år men även nya barn, som nu ska vara med. Det blev en väldigt lyckad dag som avslutades på korthålsbanan där Tomas och Johan var med när Filip Sandström gjorde årets första HIO!

Malin hade många samtal med föräldrar kring gruppindelningar, som skulle göras klart de närmaste dagarna, men några efteranmälningar lär det bli! Plats i grupperna blir när anmälningar har kommit in men hänsyn tas till en del särskilda önskemål. Vi hoppas kunna publicera indelningar inom kort på webbsidan.

Ett stort tack till alla ledare som hjälpte till under dagen och alla fantastiska barn och ungdomar som kom på upptakten. 
Nu ser vi alla fram emot en härlig golfsäsong!

Sol, spel och givetvis grillad korv och dryck, som hade en strykande åtgång.

Fortsatt spel på Klöverns äventyrsbana

Isak visade talang!
Flickorna dominerade. Här har vi fin återväxt! Efter genomförd rond fick barnen två poletter till bollmaskinen på rangen. Golfäventyret (för barn upp till 12 år) lockar säkert dessa härliga barn.


Johan Thorell, assisterande tränare och PGA Professional Malin Landehag 2018. Bilden tagen vid årsmötet.

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb