DamerKlubbnyheterKom-Igång-Golf

Kom-Igång-Golfen på tisdagar har startat

Igår tisdag 8 maj startade Kom-Igång-Golfen med spel 9 hål tillsammans med en mentor. Lista för kommande vecka finns nu på anslagstavlan och det är bara att boka. Ni som är damer/flickor. Försök att boka så att det blir dambollar med kvinnliga mentorer. Vi har speciell satsning på kvinnor i år i och med att klubben deltar i Svenska Golfförbundets jämställdhetsprojekt Vision 50/50.

Angela började spela med högerklubbor, men har insett att hon är vänsterspelare och har nu nya klubbor som går riktigt bra!

Kom-Igång-Golfens webbsida

Läs mer vad som gäller på Kom-Igång-Golfens webbsida. I år samarbetar Kom-Igång-Golfen och det nya projektet Redo4Golf – Mentorprogram Damer.

Ansvarig Kom-Igång-Golf: Tomas Kihlman – 070-832 05 46
Inbjudan – Redo4Golfs mentorprogram

Alla nya damer som vill få en mentor kan gå med i programmet och sedan försöker vi ”koppla” på bästa sätt. För att Redo4Golfs mentorprogram ska fungera behöver vi både mentorer och adepter. En första träff blir söndag 27 maj kl 09.30 – 12.00. Samling med fika, informaton och clinic/träning på rangen med Malin Landehag och Alexandra Lennartsson. Läs separat inbjudan. Där finns också info om Golfens dag 26 maj, som är öppen för alla och det nya projektet Women´s Golf Day 5 juni. Hjärtligt välkommen!

Film om hur vi arbetar med att värva fler kvinnor till golfen

Du har väl tittat på filmen som SGF spelade in om vårt projekt Redo4Golf hösten 2017?

Kom-Igång-Golf

Information angående Coronavirus covid-19