Restaurangservice 18 maj – 1 juni

Vi beklagar störning i vårt utbud avseende luncher och varor i kioskerna. Följande upplägg gäller tillsvidare:

1. Kioskerna är stängda tillsvidare.
  2. Schysta mackor finns dagligen att köpa i receptionen (50 kr).
  3. Vatten finns också att köpa i receptionen.
  4. Restaurangen är stängd för allmänheten t o m söndag 20 maj.
  5. Business Partner Golfen genomförs fredag 18 maj med hjälp av David från Restaurang Busiz i Nyköping. Frukostmackor och kaffe serveras före tävlingen och en god lunch efter tävlingen.
  6. Vi ska hantera våra boendegäster med ett extra fint erbjudande i helgen via våra samarbetspartners.
  7. Mellan mån 21 maj – onsdag 30 maj kommer Restaurang Busiz att hjälpa oss genom att servera en lunchrätt dagligen mellan kl. 11.00 – 16.00.
  8. Själva köpet genomförs i receptionen och kvitton visas upp i restaurangen till Busizpersonalen. Obs! Inga alkoholdrycker serveras i restaurangen under dessa dagar. Vi hoppas verkligen ni stödjer oss och Busiz genom att äta en lunch om ni är på anläggningen!
  9. Tidigare inköpta lunchkort från Skavsta Golf AB gäller inte för ovanstående lunchinköp. Vi återkommer efter en dialog med Patrik Woss hur bäst vi löser eventuella innestående krediter hos honom.
  10. Torsdag 31 maj genomförs Alan Harris damtävling ”Rose Bowl” med shotgunstart kl. 13.00. Från. kl.11.00 erbjuds en lunch av en extern cateringfirma som varje spelare själv får bekosta (frivilligt). I startavgiften ingår middag som serveras efter tävlingen via samma leverantör.
  11. Några tävlingar till, som t ex Söderbergs Gästabud 26 maj ingår lunch och fika i startavgiften. Vi löser detta genom hjälp av personal på Restaurang Busiz.
  12. Golfens Dag är också den 26 maj och vi hoppas på många gäster på anläggningen och i restaurangen.
  13. Fredag 1 juni tillträder vårt nygamla krögarpar Nino och Anniola. De arbetar för fullt att fixa nödvändiga tillstånd inkl. alkoholtillstånd till öppningen, men risken finns att alkoholtillståndet kan dröja någon vecka till. Vi hoppas alla medlemmar och gäster ska stödja Anniola och Nino, som har t o m har avvecklat en annan verksamhet för att komma tillbaka under nuvarande situation.
  14. Avtalet med Anniola och Nino löper fram till december 2019.

Jag förstår att det har varit lite otydligt de senaste dagarna, men personalen, styrelsen och jag har jobbat oavbrutet i en vecka för att få till en ny lösning.

Nu är det fokus på golfspel, glädje och gemenskap som gäller!

Gary Cosford-Klubbchef/VD Nyköpings GK/Ärila Golf AB

Information angående Coronavirus covid-19