DamerDamgolfenKlubbnyheter

Inbjudan – Damernas Gästabud – Till minne av Ulla Bergström – lördag 16 juni

Inbjudan – Damernas Gästabud lördag 16 juni

Till minne av Ulla Bergström

I år spelar vid tävlingen för 39e gången. Det första Gästabudet, Damdagen startade 1979 och under åren har tävlingen haft olika namn men sedan 2012 ”Gästabudet – Till minne av Ulla Bergström”. Ulla avled hösten 2011 och hon hade spelat nästan alla tävlingar.

• Lördag 16 juni, 09.00. Shotgunstart, Västra banan. Inbjudan som PDF-fil.
  • Singelspel. A-klass Slagtävling. B- och C-klass Slaggolf. Spelare med klubbhcp spelar på 36.
  • Incheckning senast 08.15
  • Samling Torget 08.30 för information.
  • Mat och prisutdelning efter tävlingen.
  • 200 kronor, inkl startavgift, mat och dryck
  • 200 kronor tilläggsavgift för gäster. Det finns gratis vagnar.
  • OBS: Endast kortbetalning

Anmälan: Senast onsdag 13 juni kl 15.00 i tävlingskalendern eller på www.golf.se  eller till receptionen Nyköpings golfklubb, 0155-21 66 17.

Tävlingen instiftades 2012 till minne av Ulla Bergström.

Ulla Bergström

Ulla Bergström – Fotot tog när hon gjorde sin sista HIO  hösten 2011,  samma år som hon dog.

Familjen Bergström har sponsrat ett vandringspris i glas. Vandringspriset tillfaller dam med bästa bruttoscore. Priset stannar på klubben. Se separat inlägg med mer info om bruttopriset och bakgrund till tävlingen.

2017 – Grattis Anna Erixon, som efter särskiljning på sista nio, vann bruttopriset, som överlämnades av ett barnbarn till Ulla Bergström. Design och tillverkning guldsmed Boo Nilsson.

2016 – Susanne Hörnfeldt med vinstsmycket.

Susanne Hörnfeldt vann bruttopriset och fick ta emot silversmycket av ett barnbarn till Ulla Bergström.

2015 Susanne Hörnfeldt vann bruttopriset och fick ta emot silversmycket, som överlämndes av ett barnbarn till Ulla Bergström. Design och tillverkning guldsmed Boo Nilsson.

Vnnare av bruttopris - Alexandra Lennartsson

2014 – Vinnare av bruttopriset – Alexandra Lennartsson

Dam med bästa bruttoscore får som minne ett halssmycke i silver designat och tillverkat av guldsmed Boo Nilsson.

Artikelbild och Susanne Hörnfeldt – Fotograf Tomas Kihlman
Övriga bilder: Gunnel Thunström

Vårt nya läckra boende på banan

Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen |Bildspel parhusen | Bildspel 6 april