HerrarKlubbnyheterTour-rapport

Adam Harlin rapporterar från Nationals i USA

Hej därhemma. Nu är jag tillbaka från en vecka i Moline, Illinois ca 3 h utanför Chicago. Vi spelade NAIA Nationals på TPC Deere Run där de spelar PGA Touren i juli. Banan var grym, en av de roligare och bättre banorna jag spelat. Tyvärr så var mitt eget, och lagets spel inget vidare. Personligen var jag väldigt bra ifrån tee, men kunde inte alls få mina inspel varken nära flagg, och ibland inte ens på green. Då blir det svårt att få ihop några bra scorer på en bana som denna. Mina scorer var 81-77-76 vilket inte var i närheten av att klara cutten i den här tävlingen. Vi missade även cutten som lag, men vi hade ändå en väldigt rolig vecka.

Även fast jag är missnöjd med spelet så är jag väldigt glad och stolt över mitt lag att vi äntligen tog oss till Nationals för första gången i skolans historia. Jag har haft 3,5 grymma år här på skolan, och är väldigt glad att jag fått chansen att göra den här resan.

Nu är jag redo för nästa steg, redan idag så har jag haft en jobbintervju och jag har två till inbokade denna vecka. Ska även förhoppningsvis delta i Long Beach City Match Play som börjar om ca 2 veckor. Där är det 2 rundor slagspel innan en cut dras och efter det är det matchspel som gäller. Jag har även förhoppningar om att hinna göra ett besök i Sverige runt midsommar om alla bitar faller på plats.

Jag vill rikta ett stort tack till alla er därhemma som följer mig och stöttar mig, det betyder allt för mig. Jag vill också passa på att tacka mina föräldrar, för utan dom hade ingenting av det här varit möjligt. Förhoppningsvis så ses vi på Ärila om ca en månad, om inte det händer så försöker jag hålla alla uppdaterade på medlemsforumet när jag spelar tävlingar. Till dess, ta hand om er och svinga lugnt!

Adam Harlin

Bilder från Adam Harlin.