Business PartnerDamerHerrarKlubbnyheter

Mercedes Trophy by Bilcenter

En perfekt dag för golf, sol och varmt med en vind som gjorde lite som den ville med bollarna. 53 spelar deltog och spelade slaggolf i två klasser.

Dagen började med frukost och avslutades med lunch och prisutdelning. Däremellan hade Bilcenters VD Ulrika Munro Jack åkt runt och servat med dricka och bananer på banan! Det fanns också två deltävlingar. Stefan Holm vann närmast hål med 1,60 m på hål 6 och Torbjörn Johansson vann rakast slag på hål 17 där han kom 10 cm från snöret!

Connie Segerbäck vann A-klassen på 67 slag Johanna Nordvall vann B-klassen på 68 slag

Två personer, vinnarna i de två klasserna, kvalade sig till Sverigefinal på Lanna Lodge Golfresort 19-20 augusti för att spela om en plats i finalen i Tyskland. De som går vidare till final i Tyskland får träffa bl a Bernhard Langer och spela banor av världsklass, äta gourmetmiddagar och följa  med på utflykter.

Bildcollage från dagen

Jörgen Blomqvist 2a i A-klassen Mauri Haaparanta 3a i A-klassen
Amad Eid kom 2a i B-klassen Roger Nordvall 3a i B-klassen

Göran Eriksson vann en lektion för Malin Landehag!

Pernilla Eriksson stod för en snygg outfit och sving! Vi som spelade tackar för ett mycket fint arrangemang och en trevlig dag!

På artikelbilden flankeras Ulrika Munro Jack av dagens vinnare som får följa med henne till Sverigefinalen på Lanna Lodge!

A-klass – Pristagare

Plac. Namn Klubb Klass SHCP Tot.res Särskilj
1 Connie  Segerbäck Nyköpings Golfklubb A klass 18 67
2 Jörgen  Blomqvist Nyköpings Golfklubb A klass 10 71
3 Mauri  Haaparanta Österåkers Golfklubb A klass 8 72
4 Jens  Fransson Nyköpings Golfklubb A klass 6 73 S9
5 Stefan  Bergkvist Nyköpings Golfklubb A klass 6 73
6 Mats  Paulsson Nyköpings Golfklubb A klass 5 75 SHCP

B-klass – Pristagare

Plac. Namn Klubb Klass SHCP Tot.res Särskilj
1 Johanna  Nordvall Nyköpings Golfklubb B klass 29 68
2 Ahmad  Eid Nyköpings Golfklubb B klass 24 70
3 Roger  Nordvall Nyköpings Golfklubb B klass 23 71
4 Birgitta  Eriksson Nyköpings Golfklubb B klass 30 73
5 Anita  Andersson Nyköpings Golfklubb B klass 35 74
6 Hans  Lye Nyköpings Golfklubb B klass 21 75 S9

Inbjudan till tävlingen. Hela resultatlistan finns i tävlingskalendern (spelade tävlingar) och på min golf.se

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.