DamerHerrarJuniorbarometerJuniorerKlubbnyheter

Köp Juniorbarometern varje gång du spelar – Satsa 10 kr till juniorverksamheten

Felicia Forsberg är en av våra flickjuniorer, som också satsar på golf! Hon vann KM 2017.

Du tävlar mot dig själv under hela säsongen. Du kan delta med 10 kr varje gång du spelar sällskapsspel eller tävling där du kan räkna om resultatet till poängbogey. Den dam/herre som har högst resultat under året vinner en prischeck och det finns även vinst till den som köpt flest kort m m. Info om prisfördelning.

Tävlingen är över 50 år!

Detta är vår äldsta tävling som har funnits på klubben i över 50 år. Läs hur enkelt det är på länken nedan. Du betalar 10 kr extra när du t ex tävlar och får då ett nummer kopplat till Juniorbarometern. Spelar du sällskapsspel betalar du också 10 kr och skriver numret på ett separat scorekort som du därefter lämnar i lådan i klubbhuset. Skriv in din rad och se till att kortet är signerat eller kopplat till en tävling. Prisutdelning sker på höstårsmötet.

Elitjuniorer

Pressrelease – Arvid Rylander till Congaree Golf Club i USA

Arvid Rylander, artikelbilden ovan,  är en av våra unga lovande juniorer som får del av de pengar som klubben får in på detta sätt. Felicia Forsberg är en annan. Dessutom finns det många yngre som nyligen börjat sin golfkarriär, som också får stöd från dig som medlem. Vi har en stor bredd på vår viktiga juniorverksamhet.

EGA-handicap

Juniorbarometern är hcp-grundande. Du som kanske inte tävlar så mycket utan mer spelar sällskapsspel gör att du kan få ditt EGA-hcp (tävlingshandicap) efter fem ronder. Det behövs EGA i vissa tävlingar för att komma med på resultatlistan. Tänk på att har vi har 2-generationer den 15 juli som kräver EGA-hcp för båda spelarna.

Golfäventyret

Läs bl a om Golfäventyret.se som vi har hos oss och som informerar om hur små barn, våra mini-eagles –  får sitt gröna kort.

Juniorbarometer

Juniorbarometer – Resultat