HIO – Två gånger

Jag har upptäckt och blivit beroende av det fantastiska spelet golf sedan några år. Jag har slagit bort hundratals bollar på förvånansvärt kort tid. Att få uppleva en HIO har inte funnits i tankevärlden.

21 augusti 2017

En sen vacker kväll på gul tee hål 4 Västra med hybrid i handen. ”Hybrid och 130 m undrar min son?” Han har nog rätt, som vanligt, så jag greppar ner något. Perfekt träff och landar kort på green och pang i flaggan och i hål. Jubel!!! Artikelbilden.

14 maj 2018

Återigen en fin kväll. Hål 1 Västra. Sonen är med. Samma kläder – viktigt! Endast kompletterat med solglasögon pga motljus och andra skor då underlaget är annorlunda. Järnnia. Flaggan står kort så nedslaget går inte att se men riktningen ser bra ut. Framme vid hål finns endast sonens boll på green. Rullat av?  Nedslagsmärke 1 meter från flagg och bollen ligger i hål. Sonen Otto 15 år jublar men tycker också det är orättvist. Jag tröstar med att jag väntat 62 år innan de börjat trilla i. Tålamod grabben! ”Thats the name of the game”.

Håkan Wallén

Privata foton.

Vi gratulerar så mycket. Glöm inte att registrera din HIO hos HIO-klubben. Läs mer här – www.hioklubben.se