DamerHerrarKlubbnyheterKom-Igång-Golf

Kom-Igång-Golfen – Redo4Golf

Rekorddeltagande med 19 adepter, 17 kvinnor och två män i tisdags 12 juni! Det har visat sig i år att det är kvinnorna som har kommit på att de ska börja spela golf och det passar utmärkt in i vårt visionsarbete 50/50 där vi vill få fler kvinnor till golfen!

Grattis Anna-Karin Rentoft Wivegg (artikelbilden) och Annette Ström, som gjorde fina resultat och sänkte sig. Hcp 36 är nu inom räckhåll! Två helt nya deltagare, som gick kurs för Malin Landehag förra veckan, deltog och vi kan gratulera Garry Johansson till en birdie på hål 6 första gången på banan! Statistik från de genomförda gångerna:

• 8 maj – 8 deltagare – 2 mentorer
  • 15 maj – 11 deltagare – 5 mentorer
  • 22 maj – 17 deltagare – 7 mentorer
  • 29 maj – 17 deltagare – 7 mentorer
  • 5 juni – Women´s Golf Day – evenemang ca 100 deltagare *
  • 12 juni – 19 deltagare – 8 mentorer

Tips – Scrambletävling – Mentor/Adept torsdag 28 juni

Damkommittén arrangerar en 2-lag Scrambletävling där Redo4Golf  hakar på. Vi föreslår att våra kvinnliga mentorer bjuder in var sin kvinnlig adept/ny golfare och bildar ett lag, som deltar i tävlingen. 80 kr/person. Spel från tee 49 på Östra banan. Första start kl 13 och sista ca 14.20.

Du som vill ha hjälp att hitta Mentor/adept tar kontakt med mig – Gunnel Thunström, 070-743 24 85 – gunnel@thu.se eller via messenger.

Bilder från fotograf Tomas Kihlmans boll där han var mentor. Anna Sandberg, Anna Westerling och Anna Karin Rentoft Wivegg.

Bakgrund och länkar till klubbens kvinnosatsning *

Länkar till klubbens damverksamhet**

Anm **: Blandad verksamhet för både damer/herrar.