OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Damernas Gästabud – Till Minne av Ulla Bergström 2018

Marie Landeblad, Jönåkers GK, 80 slag brutto.

För 39:e året spelade vi tävlingen som också är en Nationell Damdag, som gästas av damer från andra klubbar. Sedan 2012 spelas den till minne av Ulla Bergström som var klubbens Grand Old Lady som avled 2011, 84 år gammal.

I år deltog 51 damer, de flesta från klubben men även gästande damer från bl a Jönåkers GK och Troxhammars GK. Vädret var det bästa tänkbara för golfspel, inte för soligt och en beskedlig vind. Detta visade sig också på de låga scorerna.

A-klass spelade slagtävling. B- och C-klass slaggolf. En extra lagtävling med närmast hål sporrade lite extra.

Vandringspriset, som instiftades av familjen Bergström 2012, går till den dam som har lägst bruttoscore. Årets vinnare blev Marie Landeblad, Jönåkers GK, med 80 slag.

Tävlingar i tävlingen – Bildcollage finns nedan

Lagtävlingen – Laget bestod av de som spelade tillsammans och spelarnas poäng summerades på samtliga korthål. Det vinnande laget blev Agneta Forsling Jansson, Lise Bergström och Karin Andersson på 34 poäng.

Närmast hål – på hål 3 och 6. Vinnarna blev: Hål 3 A-klass Irene Gustafsson 1,35 m, B-klass Ingrid Näsholm 2,64 m, C-klass Karin Appelqvist 1,08 m.
Hål 6 – B-klass Madeleine Malinen, 2,69 m, C-klass Annika Åkerman, 1,64 m

Vi tackar våra sponsorer: Söderbergs Bil, Quality Golf Outlet Alan Harris och Nyköpings GK.

Tack alla damer för en härlig golfdag!
Damkommittén

Sammanställning av tävlingen bakåt i tiden

A-Klass

Komplett resultatlista finns i klubbens tävlingskalender och golf.se

Marie Landeblad, Irene Gustafsson och Ewa Rylander. Grattis till fina sänkningar.

1 Marie  Landeblad Jönåkers Golfklubb Klass A 14 66
2 Irene  Gustafsson Nyköpings Golfklubb Klass A 14 68
3 Ewa  Rylander Nyköpings Golfklubb Klass A 19 70 S6
4 Mari  Andersson Nyköpings Golfklubb Klass A 19 70
5 Annika  Norberg Nyköpings Golfklubb Klass A 21 71
6 Anna  Erixon Nyköpings Golfklubb Klass A 6 75 SHCP

B-Klass

Mona Karlsson, Margareta Olofsson och Madeleine Malinen. Också här blev det fina sänkningar.

1 Mona  Karlsson Nyköpings Golfklubb Klass B 28 67
2 Madeleine  Malinen Nyköpings Golfklubb Klass B 25 68 S6
3 Margaretha  Olofsson Nyköpings Golfklubb Klass B 25 68
4 Maj  Halth Nyköpings Golfklubb Klass B 23 74 SHCP
5 Ingrid  Näsholm Nyköpings Golfklubb Klass B 24 74 SHCP
6 Anette  Nystedt-Karlsson Nyköpings Golfklubb Klass B 25 74

C-Klass

Carina Sjöö, Margareta Pettersson och Annika Åkerman. Här fick vi rekordresultat. De gick i samma boll och drog förmodligen med varandra! Ingen av dem kunde tro att det var sant när de räknade ihop resultatet! Ett extra grattis till fina sänkningar.

1 Margareta  Pettersson Nyköpings Golfklubb Klass C 32 62
2 Annika  Åkerman Nyköpings Golfklubb Klass C 32 65