Ärilaveckan 16-22 juli – Anmälan är öppen

Du missar väl inte att spela våra tävlingar i golfveckan? Anmäl dig nu så du inte missar någon tävling! Golfveckan är givetvis öppen också för gäster!

  • Måndag – Cancergolfen till Olle Hörnfeldts minne. Det är den stora insamling vi gör i år i och med att det inte blir någon Golfkampstävling. Läs mer.
  • Tisdag – Irish Greensome med Intersport. Läs mer.
  • Onsdag – Herrgolf. Läs mer.
  • Torsdag -ICA-Golfen har redan lång reservlista. Läs mer.
  • Fredag – Johnells Bästbooll. Läs mer.
  • Lördag – Sune Lindes Pokal spelas på Ärilabanan (gamla banan)! Shotgun 09.00. Läs mer.
  • Söndag – Stadskampen Nyköping vx Oxelösund, matchspel i Ryder-Cupformat, blev en succé 2017 med 68 deltagare. Oxelösund vann! Nu gissar vi att Nyköping är ute efter revanch. Bilden nedan är från premiären 2017! Läs mer.

Anmälan sker i tävlingskalendern, golf.se eller via kansliet. Om du söker lagpartner kan du efterlysa någon via t ex klubbens medlemsforum på facebook.

2017 – Det röda laget, Oxelösund, hade Anders Lundgren som lagledare. Laget vann över det vita laget, Nyköping, med Boo Nilsson som lagledare. Tävlingen spelades första gången 2017 och blev en succé. När spelarna väl hade förstått hur matchspelet gick till med Ryder-Cup-formatet, strömmade anmälningarna in. 2018 – Vi spelar enligt Ryder Cup-formatet med 24 spelare från varje stad: 8 st bästbollmatcher, 8 st foursomematcher och 8 st singelmatcher. Om fler än 24 spelare/stad anmäler sig, så fyller vi på med singelmatcher. Lottning sker i hcp-ordning. Vunnen match ger 1 poäng, delad match 1/2 poäng. Vid oavgort resultat spelas ”sudden death” i bästbollsformat på hål 1-9. Anmälan sker i tävlingskalendern.

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb