DamerFredagsÖppetHerrarJuniorerKlubbnyheter

Nytt – FredagsÖppet med spelkväll för nya – 9 hål

Vi erbjuder nu en nyhet för våra nya golfare på fredagkvällar i juli på Östra banan. Ev också i augusti om intresset blir stort. Alla som är nya golfare behöver spelträning och nu finns chansen att få spela en scramble med en medlem med officiellt handicap från kl 16.30 och några tider framåt. Anmälan sker på lista i klubbhuset. Den sitter bredvid listan med Kom-Igång-Golf på tisdagar.

Gäller dig som ännu inte har hcp och upp till hcp 37

Inbjudan gäller alla medlemmar, som har handicap 37 eller högre och som ser fram mot hcp 36. Gäller seniorer och juniorer från ca 13 år. Eftersom vi spelar i lag blir det ingen handicapjustering.

Inbjudan kom ut på nätet i veckan. 111 st som ännu inte har hcp 36 fick en inbjudan via mail. Vi vet att det mitt i semestertider, men några dagar kanske kan passa.

Första gången igår 7 juli blev vi fyra st som spelade. Tack för att ni ställde upp Garry Johansson, Emilia Oyola, Jennifer Rodrigues (caddy), S Vasilov och Gunnel Thunström, som ledde bollen.

Vi efterlyser mentorer som vill spela i dessa bollar på fredagar

Skriv upp dig på listan när du kan. Eller ta kontakt med projektledare Gunnel Thunström – 070-743 24 85 – gunnel@thu.se – eller via messenger.

Scramble

Scramble är en enkel tävlingsform där alla slår ut. Lagledaren väljer bästa bollen. Därefter spelar alla från den platsen osv tills bollen är i hål. Lagledaren räkna antal slag.

Texas Scramble – Är en variant på scramble som spelas på samma sätt, men där måste alla deltagarna bidra med t ex 1, 2 eller 3 utslag. (Beror på hur många som deltar i laget.)

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb