DamerHerrarJuniorerkansliKlubbnyheter

Christer Isaksson har lämnat oss

Christer var den som alltid fanns på klubben och han arbetade som tävlingsledare så sent som i fredags! Våra tankar går till hans fru Brigitte, som ofta var här på klubben även om hon inte spelade golf, och hans övriga familj.

Christer utnämndes till hedersmedlem när han gick i pension 2015, efter över 30 års anställning som kanslist. Han stöttade fortfarande upp med tävlingsarbete, lottningar, olika matchspel och fungerade som ”expert” när det gällde regelfrågor och bakåtblickar. Christer ställde alltid upp.

Jag satt med Christer på fredagen när han lottade finalen till SN Golfen. En stor man, med stort hjärta och som alltid var villig att hjälpa andra. Vi kommer att sakna dig Christer!

Idag flaggar vi på halv stång och Christer är oerhört saknad av oss alla. Christer var född 1946. Han avled på kvällen lördagen den 7 juli.

Gary Cosford, klubbchef

Begravning

Begravningen äger rum torsdagen den 26 juli kl 10.30 i Frösängskapellet. Efter akten inbjuden till minnesstund på Rektorsvägen. Osa senast 20/7 till Fondkistan 0155-343 80. Ej defilering. Tänk gärna på Diabetesfonden 08-56482100. Valfri klädsel.

Tillägg: Det har kommit många inlägg i klubbens medlemsforum och klubbens facebooksida, från medlemmar m fl, som uttrycker sin uppskattning om Christers person och hans arbete,  som vi hoppas ska nå familjen.

2018-08-14 hade vi detta inlägg på klubbens medlemsforum på facebook:

Hälsningar från Christer Isakssons fru: ”Ett varmt och hjärtligt tack för alla fina ord och all omtanke i samband med Christers bortgång!”