DamerHIO / EagleKlubbnyheterKlubbtävlingar

Grattis Anna Lundin till HIO vid KM-Foursome

Här har Anna hålat bollen en gång till, i sitt glas!

Vid bevakningen av KM-Foursome i helgen lyckades laget Anna Lundin och Alexandra Lennartsson göra en HIO på hål 1 Västra och jublet hördes ända ner till klubbhuset! Webbredaktören bad om en rapport till händelsen:

”Ja, det var verkligen en rolig och bra golfdag.

Flaggan stod kort på green och från tee 55 var det drygt 100 meter till hålet, som var dolt nedanför slänten. Jag slog ett bra slag rakt mot flaggan med min pitching-wedge och förväntade mig se bollen komma rullande på green, men den syntes inte från tee. När vi kom ner till green syntes den inte heller. Då smög jag fram till hålet och där låg bollen och bara väntade på mig.

Det var en fantastisk start på andra varvet av foursome-KM och av bara farten gjorde jag och Alexandra fyra birdie i rad på hål 2-5.

Jag har spelat golf i 35 år och nu har jag gjort två HIO. Den första gjorde jag 2009 på en tävling i Frankrike.”

Alexandra Lennartsson och Anna Lundin bildade KM-lag för första gången.

SM D50

Den här veckan ser jag fram emot att spela SM D50 på Ringenäs GK i Halland. Det är 87 spelare anmäla och vi spelar 54 hål under tre dagar 13-15 juli.
Anna Lundin