Business PartnerDamerHerrarKlubbnyheter

Inbjudan – Business Partner – Lunchträff 21 sep

Inbjudan till vår nästa Business Partner lunchträff

Datum: Fredag 21 september!
Tid: 11.30 – 13.00
Plats: Best Promotion AB, Blommenhovsvägen 24, Nyköping
Anmälan via e-post till klubbchef@nykopingsgk.se senast tisdag 18 sep. Varje företag får anmäla 2 personer om inte annat är avtalat. Uppge ev. behov av särskild kost.

Program – Inbjudan Nyk GK Business Partner – pdf fil

Tommy Karlsson och Conny Hallberg, Best Promotion, är våra värdar och berättar om företaget.
Björn Lindgren, regionchef på Svenskt Näringsliv, som med sin analys ska berätta om hur valet kommer att påverka näringslivsklimatet. *)

11.30 Ankomst och mingel
12.15 Best Promotion
12.25 Björn Lindgren
12.50 Avslutning och utlottning av priser
13.00 Öppet hus Best Promotion

Anm *: 27 aug publicerade Svenskt Näringsliv en artikel om Nyköpings GK. Läs artikeln på länken.

Business Partner Golfen fredag 14 september

Tack för era anmälningar till hösten Business Partner golf. Har ni inte anmält ett lag ännu? Då är det dags nu. Anmälan via e-post med företag, namn och golf-id på deltagarna i laget till klubbchef@nykopingsgk.se senast 12 september kl. 12.00.

Inbjudan Nyk GK Business Partner nätverksträff Best promotion

Nästa Business Partner träff

Ni kan redan nu också reservera tiden i kalendern 7 nov på kvällen från kl. 18.30-21.00 för en aktivitet för våra partners. Mer om det senare via särskild inbjudan.

Hjärtligt välkommen!
Klubbchef Gary Cosford