DamerKlubbnyheterKlubbtävlingar

Inbjudan till damernas avslutningstävling 13 sep

Damkommittén hälsar välkommen till säsongens avslutningstävling med efterföljande middag

• Speldag torsdag 13 september kl. 13.00. Shotgunstart, Västra banan.
  • Incheckning senast 12.15.
  • Samling på Torget 12.30 för kort information.
  • Spelform: Lagtävling 2-mannalag, bästboll, poängbogey, en klass. Spelare med klubbhcp 37-54 spelar på spelhcp 36.
  • Kostnad 225 kr, inkluderar startavgift, mat och lättöl/vatten samt kaffe. OBS: Endast kortbetalning.

Inbjudan avslutningstavling – pdf

• Middag och prisutdelningar
  • Prisutdelning och utdelning av vandringspriset i Damernas Matchspel. Tävlingsledare Gunnel Thunström

Anmäl eget lag – Få hjälp att hitta partner!

Vill du ha hjälp att hitta lagpartner? Anmäl detta till  Ann-Christine Samuelsson – ann-christine.samuelsson@bahnhof.se

Anmäl ditt 2-mannalag senast måndag 10 september kl 15.00 till Nyköpings GK, 0155-21 66 17 eller via bokningsterminalen i receptionen, tävlingskalendern eller www.golf.se.

Anmälan endast till middag

Vill du bara vara med på middag och prisutdelningar är kostnaden 145 kr. Anmäl dig till Ann-Christine Samuelsson ovan.

Hjärtligt välkommen hälsar
Damkommittén

Bild från damernas Gästabud. Erna Nilsson, Margaretha Olofsson och Lisbeth Fjärstedt Martinsson