DamerDamernas matchspelKlubbnyheterKlubbtävlingar

Damernas Matchspel – Grattis Mari Andersson

Damernas Matchspel – Grattis Mari Andersson

Maria Andersson får sitt namn graverat på vandringspriset.

Matchen om vandringspriset i damernas matchspel spelades 6 september i strålande golfväder på Östra banan. De båda vinnarna på resp sida, Lisbeth Fjärstedt Martinsson och Mari Andersson (artikelbilden) mötte då varandra om vandringspriset.

Mari vann ”Vinnarsidan” och Lisbeth ”Andra Chansen”. De får var sin prischeck i samband med damernas avslutningstävling 13 sep med prisutdelning på kvällen. Mari får också sitt namn graverat på vandringspriset.

32 deltagare 2018 – Mari vs Lisbeth

Mari skrev så här om matchen: ”Det var jämt och lika på 16, sedan vann jag 17 och 18. Lisbeth var duktig så det var en tuff match!”

Läs mer om Damernas Matchspel.

2018-08-23 – Mari Andersson blev så här glad när hon vann semifinalmatchen i slutet av augusti. Den matchen fick spelas i omgångar i och med åska och regn vid första försöket! Finalmatchen på vinnarsidan spelade hon mot Pernilla Eriksson (bild saknas).

2017 spelades damernas matchspel med två pooler

Tävlingen startade 2017 och då vann Helen Boman t h över Christina Boman. Läs mer.

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb