DamerHerrarKlubbnyheterKlubbtävlingarSörmlands Sparbanks matchspel

Sörmlands Sparbanks matchspel – Grattis Blaise Watson

Där kom han gåendes på banan och strålade som en sol när han mötte fotograf Tomas Kihlman. Blaise hade vunnit Sörmlands Sparbanks Matchspel. Grattis Blaise som vann och grattis Lucas som bjöd på fint motstånd!

Tävlingen spelades för 10 året i rad!

Lucas Öijvall och Blaise Watson. Foto privat.

Blaise skrev så här på klubbens medlemsforum på facebook idag om gårdagens match:

”Sparbankens matchspel final. Så här glad blir man efter en fin match. Lucas Öijvall och jag spelade ikväll på en fin västra i kanon väder. En supermatch där Lucas och jag spelade på 75 slag (lägsta rond för mig någonsin) vardera och jag vann till slut med 2-0. Dormi efter 16 och Lucas satte en 5 m birdie på 17 och tog hålet. Jag lyckades träffa pinnen på 18 som stoppade bollen 1m och fixa ett par. En spännande match in i det sista.”

Någon tog denna bild på spelarna framför klubbhuset efter matchen.

Läs mer om Sörmlands Sparbanks Matchspel.

Artikelbild: Fotograf Tomas Kihlman