Business PartnerDamerHerrarKlubbnyheter

Business Partnerträff hos Best Promotion AB

Höstens första partnerträff skedde 21 september på Blommenhofsvägen 24, där Best Promotion har sina lokaler lokaler och nu flyttat in i större på samma område.

Tommy Karlsson och Conny Hallberg, Best Promotion, berättade om företaget och var dagens värdar.

”Best Promotion AB är ett profileringsföretag i Nyköping som hjälper dig med allt från en idé till en färdig produkt när det gäller profilkläder, presentartiklar, IT lösningar, lagersystem, textiltryck, bildekor, dekaler och skyltdekor. Vi har varit verksamma sedan 2001 och du hittar oss inte allt för långt bort från E4an, våra dörrar är alltid öppna för dig och en kopp kaffe.”

Dagens föredragshållare – Björn Lindgren, Svenskt Näringsliv

Björn Lindgren var om bedd att försöka göra en analys hur valet kommer att påverka näringslivsklimatet lokalt. Som vi alla visste är valresultatet ännu inte klart. Eftersom det är mycket lika mellan blocken även på kommunal nivå så gick det naturligtvis inte att sia om framtiden för det lokala näringslivet för vår region. Det blev en del diskussioner om kommunens markplaner och att företagsverksamhet hindrats på grund av ett stelbent regelverk. Frågan med att etablera en golfhall i Nyköping togs som exempel. Alldeles för långa kommunala handläggningstider är också ett problem för expansion. Likväl som omständliga regelverk vad gäller mark och miljö, byggförbud m m.

Dagens lunch levererades av The Kithchen och David Ward

Lunchen serverades av David Ward, från the Kitchen Bistro, som hade dukat upp långbord i utställningslokalen. Han bjöd på kalvfärsbiff, potatismos med lingon och ärter och en stor Tirramisu som efterrätt. David har tagit över restaurang Forsen.

Tack

Klubbchef Gary Cosford, tackade Björn Lindgren för en intressant föreläsning och tackade gästerna för att de kom. Det kommer fler aktiviteter nu när golfen snart tar slut.

Inledande mingel

Alla gäster fick en mycket fin goodiebag med ett urval av Best Promotions varumärken. Hjärtligt tack för en mycket trevlig träff hos, inspirerande föredrag och god mat.

Vill du bli Business Partner?