DamerGolfnyttan i samhälletHerrarJuniorerKlubbnyheter

Nyköpings GK vann bästa golfwebbsida via Golfbladet igen!

Så här glad blev Anna Lundin, en av våra elitdamgolfare, efter att ha spelat banan på 71 slag.  Vi blev lika glada när vi vann bästa webbsida för andra året i rad!

Vår klubbchef Gary Cosford säger:

”Det kom som en överraskning att vi hade återigen tagit hem utmärkelsen, som utses av tidningen Golfbladet.

Golfklubbarna i Sverige börjar förstå vikten av att ha en bra hemsida – och att först ligga på andra plats två år i rad, för att sedan under 2017 och 2018 få utmärkelsen som Sveriges bästa är en stor bedrift.”

Under året har klubbens webbgrupp som innehåller Alexander Kappel (webbutvecklare på Tankbar AB), Gunnel Thunström, THU-Konsult, fotograf Tomas Kihlman och Gary Cosford arbetat med många förbättringar. Gunnel och Tomas har jobbat extremt hårt med text- och bildreportage från alla aktiviteter på klubben och Alexander har fokuserat på nya strukturer och en del rörligt material på en del sidor, som har skapat en annan känsla på anläggningen. Vi tackar även alla ideella som har bidragit med information, reportage och bilder.

Golfbladets omdöme om oss som vann

1. (1) Nyköpings GK. En riktigt lyckad hemsida. Smart upplägg, bra bilder och videoklipp och rejält med information. Bra! (Siffran inom parentes visar att vi vann också 2017!)

Efter oss kom alla dessa fina klubbar

2) Ullna GK, 3) Hills GK, 4) Links Golf Öland, 5)  Falsterbo GK, 6) Bråvikens GK, 7) Bro Hofs Slott, 8)  Österårkers GK, 9) Vasatorps GK, 10) Wäsby GK, 11)  Lydinge GK,  12) PGA Sweden National, 13) Luelå GK, 14) Sölvesborgs GK, 15) Visby GK, 16) Skyrups GK, 17) Mjölby GK, 18) Drottningholms GK, 19) Bokskogens GK, 20) Karlstads GK osv t o m nr 50.

Läs mer på länken om alla klubbarna som granskats.

Nedan finns våra artiklar till Golfbladets bedömning åren 2017-2015.

2017 – Golfbladet – Nyköpings GK vann bästa webbsida

Vår webbsida vann äntligen efter andraplatsen två år i rad

2016 – Golfbladet – Bråviken vann och Nyköpings GK kom 2a

Tvåa igen i Golfbladets ranking av webbsidor

2015 – Golfbladet – Bråviken vann och Nyköpings GK kom 2a

2014 kom vi med som en ”bubblare” på 44e plats då vår webbsida var ny.

Vi gratulerar oss själva till utnämningen av näst bästa webbsida!