Klubbnyheter

Inbjudan – Midsommardansen 2019

2018 års vinnare, Jeanette Sehlin Gadd och Stefan Carlsson.

Anmälan till Midsommardansen är öppen.

Nu damer, är det återigen dags att bjuda upp en herre till årets kanske somrigaste tävling Midsommardansen.

Tävlingen spelas som greensome på midsommardagen med shotgunstart klockan 13:00.
Nyköpings GK – Västra banan – lördag 22 juni – Midsommardagen.

På bilden ser vi 2018 års vinnare, Jeanette Sehlin Gadd och Stefan Carlsson.

Spelform: Mixed greensome
Tävlingsbestämmelser: Tävlingen är öppen för klubbens seniormedlemmar och gäster som de bjudit in. Damen bjuder upp en herre. Det är ej tillåtet att spela med sin make/sambo.
Övrig information: Tävlingen spelas på Västra banan. Shotgunstart klockan 13:00 på midsommardagen. Samling klockan 12:00.

Karin Åkvist hade den här vackra kransen på Midsommardansen för några år sedan.

Startavgift: 160 kronor/person, tilläggsavgift för greenfeemedlemmar och greenfeegäster 400 kronor.
Tips: passa på att betala din startavgift i samband med att du gör din anmälan på Min Golf.
Anmälan: Via Min Golf eller till kansliet på 0155-21 66 17
Sista anmälan: 2019-06-19 kl. 12:00
Startlista: Publiceras 2019-06-20 kl. 18:00

• Endast par där båda spelarna har ETH finns med på resultatlista

Herrar. Spelare som under året fyller 75 år eller mer kan välja att spela från tee 50.
Damer som under året fyller 70 år eller mer kan välja att spela från tee 43.
Obs. skall meddelas vid anmälan

Så här spelas Midsommardansen:

Mixed greensome är en rolig och social spelform som bygger på att två spelare bildar ett lag. Alla kan vara med och spela.
Spelet: Båda spelarna slår ut från varje tee och paret väljer sedan vilken boll de vill fortsätta spela med. Den som inte slog det valda slaget från tee spelar andra slaget och därefter fortsätter spelet på samma sätt som i foursome. Kom bara ihåg att spela i rätt ordning, vartannat slag, efter det att ni valt bästa boll. Eftersom man har två chanser på utslaget, brukar scorerna kunna bli riktigt låga.
Tävlingen är inte hcp-grundande.

Efter golfen bjuder klubben på färska jordgubbar med vispgrädde.

Varmt välkomna.

Mer om: Midsommardansen

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel