DamerHerrarKlubbnyheter

God Jul och Gott Nytt År!

Av 18 december 2019 Inga kommentarer

God Jul och Gott Nytt År!

Bästa medlemmar!

Vi från Nyköpings Golfklubb önskar alla medlemmar, partners och gäster God jul & Gott nytt år! Ett stort tack för säsongen 2019!
Vi är igång för fullt med utvecklingsarbete och planering för den kommande säsongen.

2019 har varit ett framgångsrikt år

2019 har varit ett framgångsrikt år för Nyköpings Golfklubb på många sätt, bl a:

1. En ökning i medlemsspel med 8% jämfört med 2018
  2. En ökning i antal gästnätter & intäkter från vårt golfboende jämfört med 2018
  3. En ökning i greenfeeintäkterna jämfört med 2018
  4. En ökning i kundnöjdhet kring golfbanorna och greenkvalité jämfört med 2018
  5. Nya förutsättningar för 2020 klara med ny PGA Head Professional (Patric Otterström), nya krögare (David Jonsson & Micke Lund) och ny Head Greenkeeper (Paul Danielsson)

Reception/kansli – Öppettider

Reception/kansli är stängd nu fram tom måndag 6 januari. Från tisdag 7 januari  är receptionen öppen varje vecka: tisdag, onsdag, torsdag mellan kl. 09.00-15.00. Medlemsärenden kan mailas till: kansli@nykopingsgk.se

Min Golf – Uppdatera dina uppgifter!

Vi är mycket tacksamma om alla medlemmar kan logga in på MinGolf via Golf.se för att uppdatera sina kontaktuppgifter inför 2020.

Årsavgifter 2020

Inga fakturor skickas ut med post under 2020.
Nedan kan du klicka på en länk som visar STEG-FÖR-STEG hur du genomför betalningen av din årsavgift & skåpavgift via MinGolf:

All delbetalning av årsavgiften måste ske via MinGolf (se hur i filmen ovan). Vid delbetalning tillkommer en aviavgift.
Betala senast sista januari så är du med om utlottning av ett antal fina priser bl.a en fri årsavgift för 2020! Läs mer om detta nedan.
Betalning av årsavgift-o-skap-2020.pdf

Hälsningar från oss alla på Nyköpings GK!
Styrelsen, Klubbchef/VD, personalen och alla ideella ledare😊

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb