Klubbnyheter

Nyhetsbrev 2020-01-15

Av 15 januari 2020 Inga kommentarer

Nyhetsbrev 15 januari 2020

Hej!

God fortsättning på det nya året!

Årsavgifterna
Tack till alla medlemmar som har tagit till sig nya rutinerna kring betalning av årsavgifterna för 2020 via MinGolf! För er som inte tidigare har använt MinGolf kan det upplevas som lite nytt och ovant, men många har sagt att handledningen och filmklippet som vi skickade ut till alla har hjälpt till för att underlätta processen. Fastnar ni, så hör av er till oss på kansliet så hjälper vi till!
Länk till MinGolf;
https://mingolf.golf.se/Login?ReturnUrl=%2F

Länk till vår handledningen:
https://www.nykopingsgk.se/wp-content/uploads/2019/12/brev-till-medlemmar-nyk-gk-mingolf-betalningar-arsavgift-2020-jm-x-.docx.pdf

Länk till Filmen:
https://www.youtube.com/watch?v=BU0rkwvBE7Y&feature=youtu.be

Kom ihåg att alla som betalar årsavgifterna via MinGolf innan sista januari är med om en utlottning av mycket fina priser bl.a. en fri årsavgift för säsong 2020!

Shop & Pro
Vi håller på för fullt med renoveringen av golfshopen inför säsongstart 2020! Det blir en ljusare och fräschare miljö i butiken med utökade exponeringsmöjligheter för Patric & Micaela. Just nu är paret i Dubai med Golfstore för deras utbildningsvecka tillsammans med Golfstorekollegorna och leverantörer för att lära sig alla nya produkter för 2020.
Vi kommer succesivt med mer information om deras utbud i shopen, öppningserbjudande och demo-dagar för både utrustning och även kläder!!

Golfstudio
Vi inväntar besked av kommunen kring bygglovet innan vi kör igång med byggandet av nya Golfstudion på drivingrangen. Möjligheter kommer att finnas under våren att prova ut utrustning med den senaste tekniken och med ett utbud av alla modeller och tänkbara variationer från de fem stora varumärkena på hemmaplan.

Banorna
Hittills har det varit gynnsamt för våra banor eftersom vi mer eller mindre har inte haft någon vinter. Banpersonalen har gjort en hel del förbättringsåtgärder under senhöst för att skapa bättre förutsättningar för 2020. Nu sätter vi ingång med service och underhåll av alla maskiner inför starten och personalen är också inblandade i våra byggplaner under januari och februari. Mer information om banorna kommer löpande från Head Greenkepper – Paul närmaste tiden.

Tävlingsprogrammet
Sista detaljerna på årets tävlingsprogram finslipas just nu och vi hoppas kunna presentera det på hemsidan i början av februari.

Träningserbjudande – för golfare!

   

Sugen att komma igång till golfsäsongen 2020?
En av våra medlemmar/partners – Håkan – kommer att dra igång en ”golfträningsgrupp” inom kort, dock inte träning i styrkemaskiner utan det blir med kroppen och fria vikter, funktionell träning med inriktning mot golf helt enkelt; givetvis för både kvinnor och män! Håkan har egen erfarenhet av hur hans golf utvecklades, eller rättare sagt hittade tillbaka till längder han hade för 15-20 år sedan, efter att ha bättrat på både rörlighet och styrka. Målsättningen är att bli en stabilare golfspelare. Coachen ser till att alla kan träna tillsammans oavsett tidigare erfarenhet eller fysisk status. Det blir en grupp dagtid och en grupp kvällstid. Då kan de som vill och har möjlighet vara med och träna två gånger i veckan.

Kvällsgruppen:
Tisdagar kl 18-19, Start den 21/1, Sista Passet 14/4. Totalt 13 tillfällen.

Daggruppen:
Onsdagar kl 10-11, blir lagom med lunch efteråt med start den 22/1 & Sista passet 15/4. Totalt 13 tillfällen

Plats: CrossFit Solid, Gasverksvägen 5. Ingång på gaveln mot hamnen. Parkering mot bussuppställningen. Coach; Amalia Edlund, hon är superduktig! Pris: 1750 kr
Vill du vara med i bägge grupperna blir det 3000 kr.
Anmälan via epost: hakan@heda-skandinavien.se
Vid anmälan uppge: namn, e-post, telefon samt vilken grupp du vill vara med i. Frågor via mejl eller telefon 070-5448214

Magic Golf Card
Komplettera ditt medlemskap med ett fantastisk erbjudande från oss tillsammans med Magic Golf Card. Vad är Magic Golf Card? Det ett kort som kan köpas till ett mycket förmånligt pris tack vare ett samarbete mellan Nyköpings GK och Magic Golf Card som ger dig upp till 48 fria greenfeeronder på 24 olika golfanläggningar (max 2g/anläggning) under 2020. Inga andra avgifter tillkommer – greenfee är redan betald! Passar utmärkt till dig som har tex husbil eller spelar mycket på greenfee. Läs mer om kortet https://magicgolfcard.se/ 
Ordinarie pris är 2995 kr men hos oss kan du köpa kortet för endast 1995 kr!
Tex. Spelar du 4 greenfee på någon av anläggningarna och betalar ca 600 kr i greenfee på en helgdag – då har du redan gått plus och har upp till 44 fria rundor kvar att använda!! Kortet köps via receptionen. Du kan även uppgradera ditt medlemskap till Lifestyle och då ingår ett Magic Golf Card!

Nytt handicapsystem 2020
Ni har kanske läst om det nya världshandicapsystem som blir aktuell från 1 mars 2020?
Läs mer om detta via länken nedan. Största skillnaden är att ditt handicap baseras på ett snitt av de bästa 8 resultaten från de senaste 20 ronderna. Mer information kommer till Er via Svensk Golf och via MinGolf under 2020. https://golf.se/for-spelaren/regler–handicap/varldshandicapsystemet/

Svensk Golf 2020
Som en del i SGF’s nya mediestrategi kommer tidningen Svenska Golf inte längre ingår kostnadsfritt till alla medlemmar efter maj 2020. SGF kommer att producera nya publikationer till Er och information i digital form. För golfare som önskar Svensk Golf därefter finns det möjlighet att boka din prenumeration till ett förmånligt pris genom att klicka på följande länk
https://www.nykopingsgk.se/svensk-golf-erbjudande-2020/

Med vänliga hälsningar
Gary Cosford-Klubbchef

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb