Klubbnyheter

Nyhetsbrev 2020-02-26

Av 27 februari 2020 Inga kommentarer

Nyhetsbrev 26 feb 2020
Receptionen, Restaurangen och Shopen öppen på lördag 29/2 kl. 10-14!

Hej!

Äntligen blev det vinter!
Vi får se hur länge vi får behålla snön på backen, men antagligen är den borta innan helgen är slut.

Vi jobbar på målmedvetet på många fronter för att skapa bästa möjliga förutsättningar för kommande säsong. I år har vi tänkt att återinföra en städdag, där alla medlemmar är välkomna att hjälpa till på banan med puts och studs inför en planerad öppning. Medlemmar som är med och städar får första tjing på att spela på banan. Mer information kommer om detta framöver men det kan vara klokt att redan nu reservera helgerna 28-29 mars och 4-5 april.

Betalning av årsavgifter 2020
Ett stort tack till alla medlemmar som har betalt sina årsavgifter via MinGolf! Systemet har fungerat väl och de flesta av Er har tittat på filmen https://www.youtube.com/watch?v=BU0rkwvBE7Y, och lärt sig hur man gör och naturligtvis har vi hjälpt alla som har känt sig osäkra.

Trots att avgiften har förfallit sista januari har vi flera hundra medlemmar som ännu har inte betalt sin avgift!! Vi uppmanar Er att betala snarast möjligt särskilt eftersom många av Er vill börja spela lite längre söderut innan vi kommer igång. Det kan vara bra att veta – Ert medlemskap aktiveras först vid betalning i MinGolf. Har man inte betalt kan man inte boka via MinGolf hos andra klubbar. Har du några frågor eller funderingar kring detta, titta in till oss i receptionen i helgen där vi har öppet mellan kl. 10-14. Obs! Vi tar INTE emot betalningar i receptionen – alla betalningar ska ske via MinGolf.

Golfstore Flaggship butik – Nyköping!
Patric Otterström och hans fru Micaela bjuder in alla till en klubbklädesdag nu på lördag 29 februari kl 10-14 tillsammans med Callaway Golf. Alla medlemmar får prova och testa olika plagg i klubbens logoklädessortiment och får ett förmånligt pris vid förbokning på lördag.
Det finns även ett paket för er som representerar klubben i olika serielag under säsongen 2020.
Nyköpings Golfklubb Klubbkollektion medlemmar 2020

Butiken är snart klar, det fattas bara varor….men snart kommer det mesta – allt nytt! Det blir ett fräschare och renare utbud av produkter, både mjuka och hårda från de bästa leverantörerna och till konkurrenskraftiga priser tack vare Golfstore konceptet.
Nya golfstudion byggs nu nere på driving rangen och vi har förhoppningar att kunna inviga den under april. Custom Fitting är viktig för alla golfare oavsett spelstandard! Vi kommer att ha ett fullt sortiment från de fem största märkena som kan anpassas efter Era behov för att hjälpa Er till en roligare golfupplevelse på banan under 2020.

Mulligans Golfrestaurang på Nyköpings GK!

David Jonsson & Micke Lundh är våra nya krögare – som har döpt golfrestaurangen till Mulligans! Restaurangen beräknas att öppna när både shopen & driving-rangen öppnar om några veckor – men som ett extra erbjudande kan man titta förbi nu på lördag mellan kl 10-14 så bjuder Mulligans på en fika utan kostnad och man får köpa lunchkort (10st) till ett extra förmånligt pris 850kr (ord pris en lunch 110kr/10-kort 1000kr).

Magic Golf Card…?
Tänker du att spela som gäst på andra platser i Sverige under 2020? I så fall har vi ett exklusivt erbjudande till Er nu i helgen! Köp ett Magic Golf Card – som innebär minst 40 fria golfrundor på över 20 golfanläggningar (max 2st per bana). Dvs du får ett värde av upp till 26 000kr* för endast 1995kr!!
Praktiskt köper du ett kort i receptionen hos oss, sedan registrerar du dig på Magic Golf Cards hemsida, laddar ned appen så kan du boka tider hos alla medverkande banor under 2020 och din greenfee är förbetald! Det finns ett begränsat antal kort att köpa till detta pris – först till kvarn principen gäller! Välkommen in till receptionen på lördag så berättar vi mer! Se vilka banor som är med hos Magic Golf Card

Golfhäftet

Är du en lojal Golfhäfteskund – självklart finns Golfhäftet att köpa av oss för 2020 också!
Golfhäftet kostar 495kr och du får spela en runda som gäst för 50% rabatt dock med vissa begränsningar på en del anläggningar. Köper du i helgen får du Golfhäftet Plus på köpet.

Nytt handicapsystem 2020
Ni har kanske läst om det nya världshandicapsystem som blir aktuell från 1 mars 2020? MinGolf kommer att beräkna alla nya hcp under 1 mars. Logga in någon dag senare så får du se ditt nya hcp.
Läs mer om detta via länken nedan. Största skillnaden är att ditt handicap baseras på ett snitt av de bästa 8 resultaten från de senaste 20 ronderna. Mer information kommer till Er via Svensk Golf och via MinGolf under 2020. https://golf.se/for-spelaren/regler–handicap/varldshandicapsystemet/

Svensk Golf 2020

Som en del i SGF’s nya mediestrategi kommer tidningen Svenska Golf inte längre ingår kostnadsfritt till alla medlemmar efter maj 2020. SGF kommer att producera nya publikationer till Er och information i digital form. För golfare som önskar Svensk Golf därefter finns det möjlighet att boka din prenumeration till ett förmånligt pris genom att klicka på följande länk

Gary Cosford-Klubbchef