Klubbnyheter

Nyhetsbrev 2020-03-12

Nyhetsbrev 12 mars
Golfshopen, Städdag, TPC Sawgrass, Svensk Golf, GröntKort, Årsavgifter 2020, mm…

Hej!

En märklig värld vi lever i just nu med allt som händer kring Corona-viruset!
Vi hoppas alla våra medlemmar mår bra och att ni tar väl hand om Er och iakttar eventuella försiktighetsåtgärder.
I klubbledningen följer vi utvecklingen noga och återkommer till Er framöver om vi får rekommendationer av SGF eller myndigheter att begränsa en del av våra planerade aktiviteter.

Lägesrapport -säsongstart
Vi hoppas fortfarande att kunna genomföra en städdag lördag 28 mars, men eftersom det har fallit så mycket nederbörd senaste tiden börjar det bli lite tveksamt. Vi har en reservplan med samma upplägg veckan efter dvs. lördag 4 april. Läs mer här https://www.nykopingsgk.se/wp-content/uploads/2020/03/staddag-nyk-gk-2020-03-28-inbj.pdf

Anmälan juniorträning
Vi har nyligen öppnat anmälningsformulären till juniorträningar och läger för säsongen 2020.
Träningsgrupperna börjar inte förrän i slutet av april, men det finns begränsat antal platser på lägren och i vissa träningsgrupper. Anmälan och betalning gör du här;
https://www.nykopingsgk.se/anmalan-till-juniortraningar/

Nybörjarkurser
Har du en vän eller en bekant som vill börja spela golf så har ni hittat rätt!
Vi har ett upplägg som gör det enkelt att komma igång och en möjlighet att snabbt komma ut och spela på banan och ta ”Grönt Kort”, golfens körkort.
Nyköpings GK är en auktoriserad anläggning för nybörjarutbildning och kurserna hålls av våra välutbildade PGA tränare. Kursen löper över en dag 08:30-15:30 där vi går igenom alla praktiska moment för spelet. Viss teori ingår självklart, annars pluggas teorin genom självstudier på GOLF.SE där du även skaffar ditt Golf-id. Kurserna startar från 11/4.

Kursen varvas med de olika momenten, med ett break för lunch mitt på dagen, i klubbens populära restaurang. Klubbor finns att låna under kursens gång; vill du sedan skaffa dig utrustning så har du 10% rabatt i den välfyllda Golfstore-shopen på klubben. Vi står till din tjänst med allt du behöver för en spännande framtid i golfen. Pris 1 495 kr.
Läs mer och gör din anmälan;  https://nykoping.golfstore.se/golf-academy/nyborjarkurser/

Golfshopen
Hej från shopen! Bråda tider med uppackning av varor inför säsongen, men det artar sig. Vi är på plats allt mera och från månadsskiftet har boendefrågan löst sig, PUUH!
Shopen kommer att vara öppen under vecka 12; onsdag & torsdag kl. 11-16, kom förbi. Det fylls på med varor dagligen! Erbjudande från Titleist: PRO V1 & PRO V1X, Köp 4ds betala för 3, PASSA PÅ!!
Golfhälsningar Micaela & Patric

Årsavgifter
Vi uppmanar alla medlemmar som ännu inte betalt sina årsavgifter att göra det snarast möjligt. Grattis till alla medlemmar som blev pristagare i vår utlottning bland alla medlemmar som betalade sina avgifter i MinGolf i tid! Särskilt grattis till Harri Hellberg som vann en fri årsavgift för 2020!

Är du lite ovan i MinGolf miljön och behöver hjälp – ring oss på kansliet så hjälper vi Er hur man stegvis gör för att betala. Har du ännu inte sett filmen om hur man betalar årsavgiften så finns den här; https://www.youtube.com/watch?v=BU0rkwvBE7Y

Betalning av årsavgifter sker endast via MinGolf. Vi föreslår att ni registrerar ett kontokort på ditt MinGolf konto för att underlätta framtida betalningar av tävlingsavgifter och greenfee.

Svensk Golf


Passa på att boka din fortsatta prenumeration på Svensk Golf! Endast en utgåva som ingår i avtalet med SGF återstår, men därefter finns det ett förmånligt erbjudande till dig som är medlem i Nyköpings GK och vill ha Svensk Golf hemskickad även fortsättningsvis! Beställ genom att trycka på nedanstående länk
https://www.svenskgolf.se/prenumerera/

Paul Danielson – på TPC Sawgrass som Greenkeeper
Det kanske blir en utmaning för vår Head Greenkeper – Paul Danielson som just nu är i Florida och jobbar med banpersonal på veckans PGA Tourtävling i Jacksonville att ta sig hem efter Donald Trumps beslut natten till torsdag! Paul är med och sköter banan tillsammans med kollegor från USA och Europa. Vi håller tummarna för att Paul kommer hem tryggt och säkert!

Årsmöteshandlingar
På tisdag kommer vi att publicera begränsade handlingar till Nyköpings Gks årsmöte och till Ärila Golf AB’s bolagsstämma. Kompletta handlingar med årsredovisningar kan hämtas från klubbens reception från tisdag. Välkommen!

Med vänliga hälsningar
Gary Cosford-Klubbchef

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb