Klubbnyheter

Nyk GK årsmöte o ÄGAB bolagsstämma 2020-03-24

Inställd – Årsmöte (Nyk GK) & bolagsstämma (Ärila Golf AB) tisdagen den 24 mars

Hej alla medlemmar/aktieägare!

Med tanke på utvecklingen av Coronaviruset i Sverige så har styrelsen beslutat att skjuta upp årsmötet & bolagsstämman den 24/3, till ett senare tillfälle. I det rådande läget är det viktigt att vi alla tar ansvar för att i möjligaste mån minska smittspridningen. För den som är intresserad finns kompletta årsmöteshandlingar/handlingar till bolagsstämman inkl. bokslut att hämta i receptionen på klubben. Handlingarna är tillgängliga f.o.m tisdag 17 mars.

2019 var ett år med många utmaningar. Vi var tvungna att rekrytera en ny head pro, nya krögare och ny head greenkeeper. Jag är glad att vi inte bara löste dessa utmaningar utan dessutom kan avge en stark finansiell rapport för både golfklubben och Ärila Golf AB.

Jag hoppas på Er förståelse för vårt beslut att skjuta på årsmötet.

För ev. frågor står undertecknad och Gary Cosford till Ert förfogande.

Nyköpings GK årsmöteshandl. 2020 (u. ek. bilagor)
Ärila Golf AB (publ.) handlingar bolagsstämma 2020 (u. ek. bilagor)

Med vänliga hälsningar,
Holger Namér – Styrelseordförande Nyköpings GK & Ärila Golf AB (publ.)