Klubbnyheter

Nyhetsbrev Nyk GK 2020-03-27

By 27 mars 2020 No Comments

Hej!

Veckans nyhetsbrev från oss på Nyköpings GK!
Det är många aktiviteter som pågår just nu på klubben för att inom kort kunna öppna för årets golfsäsong!
Vi hoppas att ni medlemmar med Era närmaste och käraste är friska och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Corona-viruset.

Många längtar till golfen eftersom vi kan erbjuda en samhällsviktig funktion idag! Om vi alla tar vårt ansvar så utgår vi ifrån att golfspelet kan fungera under förutsättning att vi följer dessa rekommendationer.

Bokningen via Min Golf är just nu öppen endast för medlemmar med första bokningsbar dag måndag 6 april. Den  6 april öppnar vi bokningssystemet även för gäster.

Patric Otterström, vår nya pro, och Henric Singemo kommer att bedriva lektionsverksamheten under 2020. Upplägg för årets ungdomsträning & läger finns på hemsidan. Du kan läsa mer och boka via länken nedan https://www.nykopingsgk.se/anmalan-till-juniortraningar/

Städdagen är flyttad till lördag 4 april.
Pga nuvarande rekommendationer behöver vi en anmälan från Er, för att kunna minimera stora folksamlingar. Gör din anmälan via länken nedan.

Nedan hittar du en del saker som vi vill informera om med hänsyn till Corona-viruset;

Vid Bokningar

• Boka & checka in via nätet (använd gärna appen Min Golf Bokning)
  • Betala via MinGolf
  • Använd vår golfterminal som tillfälligtvis kommer att vara placerad utomhus under taket mitt emot entrén till klubbhuset

Vid klubbhuset/besök i receptionen

• Stanna utanför receptionen – ankomstregistrera dig via nätet eller i terminalen utomhus. Vi har även automatisk ankomstregistrering via GPS (aktivera den i Min Golf Bokning – profil/inställning/automatisk ankomstregistrering)
  • Håll avstånd till varandra – gå in i receptionen en i sänder, undvik köbildning även i shop, restaurang och på rangen
  • Var extra noga med hygienen vid eventuella toalettbesök

Övrigt

• Tvätta händerna ofta med tvål och vatten. Använd handsprit om tvål & vatten saknas.
  • Hosta/nys i armvecket
  • Ta inte i hand – inga high fives. Använd handske/handskar
  • Håll avstånd till nästa medspelare och nästa boll vid kö på banan
  • Putta med flaggan i

Vid tävlingar

• Vi följer de råd och riktlinjer som SGF har utfärdat i samråd med RF och myndigheter – dessa kan variera och ändras snabbt
  • Se tävlingsbestämmelser för den tävling som du anmält dig till och följ råden för varje enskild tävling

Vi rengör dörrhandtag, pekskärmar m m ofta och städar klubbhuset och toaletter mer frekvent än tidigare. Ingen i personalen kommer till jobbet vid minsta symptom relaterat till Coronaviruset. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd & riktlinjer.

Golfshopen
Nu har kläderna ni beställde i slutet av februari kommit!
Vi håller öppet i helgen från kl 10.00 – 15.00 – Välkommen att hämta din påse!

Nu börjar det likna en shop, vi kämpar på för att kunna öppna på riktigt till städdagen den 4 april. Då slår vi upp portarna med pompa & ståt.

Nu är vi på plats permanent, med nytt boende och ”taggade” på att dra igång på allvar.Kika gärna in och hälsa i veckan.
Ta gärna en titt på vår nya hemsida som är under uppbyggnad:

MVH Micaela & Patric

Golfrestaurangen
David & Micke följer utvecklingen i samhället noga och kommer inom kort med mer information om sitt utbud. Naturligtvis kommer restaurangen att följa alla rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Restaurangen öppnar samtidigt som banorna.

Driving-Rangen
Närmast tiden har det torkat upp ordentligt. En ny bedömning om när driving-rangen kan öppna tas i början av nästa vecka.

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.