Klubbnyheter

Nyk GK Veckans nyhetsbrev 2020-04-03

Stenbro västra banan.

Vi befinner oss i en situation som är omtumlande för alla, och det är viktigt att vi tar hand om varandra och visar respekt för alla försök att begränsa smittspridning och skydda vår egen och andras hälsa.

Vi vill att du som medlem eller gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. För allas säkerhet följer vi noga informationen från myndigheter och Svenska Golfförbundet (SGF), och vidtar nödvändiga åtgärder i enlighet med deras rekommendationer.

Vi ber dig som gäst eller medlem att noga läsa igenom den information som finns på myndigheternas och SGF:s hemsida. Du hittar information i länkarna nedan:

Sällskapsspel och träning
Vi har fortfarande möjligheten att spela sällskapsspel och träna och det är särskilt viktigt just nu att vi kan vara aktiva ute i naturen. Tänk på följande när du bokar och går ut på banan för att spela och träna:

• Boka starttid online eller per telefon
  • Ankomstregistrera dig via appen MGBokning eller vid golfterminalen som är placerad under taket mitt emot entrén till klubbhuset
  • Betala green fee online
  • Håll avstånd till andra spelare och undvik kroppskontakt
  • Flaggan ska vara kvar i hålet när vi puttar på green
  • Använd handskar när du plockar upp bollen ur hålet

Tävling
Nuvarande rekommendation från SGF är att all tävlingsverksamhet ska stoppas t o m 30 juni. Vi återkommer med mer detaljerad information om vad detta innebär för vår egen verksamhet så snart som möjligt.

Golfrestaurangen Mulligans
Restaurangen öppnar söndagen den 5 april och håller tillsvidare öppet kl. 9 – 15 varje dag.  Antalet platser i lokalen är färre för att minska risken för smittspridning och vi ber alla tänka på att hålla avstånd i betalningskön.

Du kan också köpa matlåda i restaurangen för 80 kr.

För allas säkerhet är det tallriksservering som gäller.

Extra viktigt nu är att STANNA HEMMA OM DU INTE KÄNNER DIG FRISK!

MVH

Information angående Coronavirus covid-19