Klubbnyheter

Damernas Vårbrev 2020

Hej alla damer!

Golfsäsongen närmar sig och dagarna är både längre och varmare! Det som förmörkar tillvaron just nu är den pågående pandemin orsakat av coronaviruset. Med anledning av detta har damkommittén beslutat att ställa in den traditionella upptaktsträffen. Denna vecka har klubben även beslutat att ställa in planerade tävlingar till och med 13:e maj. Det innebär att vår populära premiärtävling med Galanteriets mannekänguppvisning inte blir av. Vi är mycket glada att kunna meddela att Galanteriet istället sponsrar ”Ladies Invitational” den 16:e augusti.

Eftersom vi inte ses på upptaktsträff tar vi i damkommittén istället denna möjlighet, att via mail, informera om vår planering inför kommande säsong.

Vi önskade i december, via en enkät, era synpunkter och funderingar avseende upplägg inför kommande säsong. Tack till er som tog er tid att svara! Vi har gjort en planering som försöker beakta de nya förslag som skickades in och samtidigt bevara det som har uppskattats. Se bifogat spelschema.

Nyheter för året är bland annat att vi: – vid några tillfällen endast spelar 9 hål – vid ett par tillfällen kommer att spela ”lottad sällskapsgolf”, för att inkludera de damer som vill spela med nya golfkompisar men utan att tävla – vid ett tillfälle kommer att ha matchträning. Efter gemensam lunch med information så spelar vi två 9-hålsmatcher – återinför flaggtävling. Vi spelar klädda i rött, grönt och vitt och firar Ungerns nationaldag samtidigt – har lite olika starttider och vid några tillfällen både start kl 9 och kl 16. Vi fortsätter bland annat med: – våra majors, grönmarkerade i bifogat spelschema (en inställd tyvärr) – lagtävlingar, både lottade och föranmälda lag – att äta lunch/middag tillsammans efter flera tävlingar

Vi hoppas att ni ser fram emot säsongen lika mycket som vi!

Många hälsningar från oss i damkommittén

Wivianne Alm                                            Madeleine Andersson

Susanne Hörnfeldt                                   Gunilla Lindh