Klubbnyheter

Nyk GK Veckans nyhetsbrev 2020 04 24

Person hukad vid green

Nu är verksamheten i full gång och banan nyttjas flitigt av medlemmar och en del gäster. Banorna är i ett fint skick för att vara så tidigt på säsongen.

Vi följer rekommendationerna från Svenska Golfförbundet så ni som har spelat de senaste dagarna har märkt att vi har tagit bort alla bunkerkrattor.

Många har frågat om Herrgolfen och efter att ha justerat lite i rutinerna kan vi nu dra igång den som planerat den 6 maj. Läs mer här: Regler för Herrgolf 2020 Corona

Damgolfen  tar paus för säsongen 2020 eftersom reglerna inte går att anpassa enligt de rekommendationer som gäller på grund av Corona pandemin.

Det har varit en del problem med att golfbilar har stannat ute på banan och det är givetvis väldigt besvärligt. Ofta har det berott på att batteriet har dött, trots att vi har bytt batteri i de flesta bilarna. Vi ber därför er som använder bilarna att vara extra noga med att kontakten ansluter i laddaren när ni ställer tillbaka bilen i garaget. Kontrollera att lampan på transformatorn lyser innan ni går därifrån.

Vi önskar er en fortsatt härlig golfvecka!

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb