Klubbnyheter

Säkerhet på rangen

I helgen blev en spelare som stod på västra banans 18:e tee, träffad av en boll från rangen.

Som tur är gick det bra i den mening att ingen allvarlig kroppsskada uppstod.

Det är av yttersta vikt att alla som vistas på vår anläggning ska kunna göra det utan att riskera skador. Rangen är ombyggd för att öka säkerheten men det krävs också att var och en tar ett eget ansvar. Överallt på banan och på rangen gäller att den som slår ett slag har ansvar för att ingen kan komma till skada. Är du osäker så ska du avvakta med att slå ditt slag.

Säkerheten ska i den bästa av världar inte ha en prislapp men vi lever tyvärr i en verklighet där vi måste fördela våra tillgångar till alla delar av verksamheten. Målet är att ytterligare förstärka säkerheten runt rangen och vi jobbar på olika förslag. Vi vill alla ha rangen kvar med nuvarande öppettider och tillgänglighet. Därför ber vi er som nyttjar den att aldrig slå ut om det finns spelare som kan skadas på västra banan hål 18 och östra banan hål 1.

Spela och träna, säkert och smart!

Hälsningar styrelsen

Information angående Coronavirus covid-19