Klubbnyheter

Nyk GK nyhetsbrev 2020-05-28

Äntligen har värmen kommit och det ser ut som om den ska stanna ett tag. Vi är så glada för alla positiva kommentarer vi får från medlemmar och gäster om hur fint skick banan är i. Bokningsläget för våra boenden ligger på en nivå över det förväntade och det är väldigt mycket bokat på båda banorna alla veckans dagar.

Många har upptäckt att golfspelandet är något man kan ägna sig åt och ändå förhålla sig till de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. Det innebär att det är mycket folk som vistas på anläggningen och vi ber därför alla att vara extra noga med att hålla en klubblängds avstånd.

50+golfen startar upp den 8 juni med Corona-anpassade regler. Läs mer om dessa på hemsidan.

Söndagen den 31 maj får medlemmar från Kiladalens GK spela gratis på vår bana.

Vi önskar er alla en härlig golfhelg!

 

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb