Klubbnyheter

Nyk GK nyhetsbrev 2020 06 12

By 12 juni 2020 No Comments

Äntligen får vi uppleva vissa lättnader i vår dagliga tillvaro. Vi är mer fria att resa och världen öppnar sakta upp för en försiktig återgång till en mer social tillvaro. Dock råder fortfarande restriktioner och det är viktigt att vi fortsättningsvis håller oss till folkhälsomyndighetens rekommendationer och visar hänsyn till varandra.

Som en följd av dessa lättnader tillåts vi fr o m 1 juli att dra igång vår tävlingsverksamhet, om än med vissa justeringar. Därför är det fantastiskt kul att Ärila-veckan blir av som under vecka 29. För att undvika stora samlingar sker alla tävlingar med löpande start.

I de fall det ingår någon form av mat, serveras den ute på banan. Mer information kommer inför varje tävling.

På måndag den 15 juni öppnar anmälan till Olle Hörnfälts Minne, Sune Lindes Pokal och Christers Tävling.  

 Fram t o m 1 juli gäller fortfarande att anmälan till 50+ golfen sker via mail till 50+ kommittén https://www.nykopingsgk.se/wp-content/uploads/2020/05/regler-for-50-2020.pdf samt att inga gäster tillåts deltaga i herrgolfen.

 Seriespelet för damer och herrar drar också igång med halva serier. Det aktuella läget är att de flesta lagen vill spela och respektive lagledare håller i spelet.

SN-golfen och Sörmlandsutbytet den 7 juli på Nyköping är inställd.

Vårt samarbete med Kiladalens GK innebär att medlemmarna i respektive klubb spelar gratis på varandras banor. Nyköpings GK spelar gratis på Kiladalen den 14 juli. Kiladalens medlemmar spelar gratis hos oss 23 juli.

Vi har blivit bortskämda med att ha två banor i kanonskick och det höjer självklart den totala spelupplevelsen för både medlemmar och gäster. Något som inte höjer upplevelsen är alla dessa snuskuddar och fimpar som ligger överallt, till och med på green. Snälla ni som snusar och röker under spelandet – sluta släpp snus och fimpar där ni står. Ni får själva lista ut hur ni ska lösa problemet.

 

Slutligen önskas alla golfare en fantastisk golfhelg!