Klubbnyheter

Nyk GK veckobrev 2020 07 04

Svenska Golfförbundet redovisade i veckan statistik över golfspelandet som slagit nya rekord. Medlemsspelet har ökat med 48% och gästspelet med 18% fram till 28 juni. Det är glädjande siffror som ställer nya krav på vår verksamhet och vi jobbar för fullt med att hålla anläggningen och banan i bästa möjliga skick för alla spelare.

Svenska Golfförbundet ger klartecken att återuppta tävlandet igen med vissa justeringar. Som exempel kan nämnas att alla tävlingar sker med löpande start och utan gemensamma samlingar innan och efter tävling. Helgens KM Foursome-tävling är fulltecknad och många har anmält sig till den första damtävlingen på torsdag nästa vecka.

Stadskampen 2020 – dags att anmäla sig till årets viktigaste tävling den 12/7 om du vill vara med och försvara din kommuns färger. Nyköping spelar i vita tröjor och Oxelösund i röda tröjor. Anmälan senast den 10 juli, 15.00.

Även klubbens yngsta medlemmar är i full gång. Green Eagles tränar och tävlar varje tisdag under ledning av våra duktiga ledare Erik, Arwid och Hjalmar. Träningen är väldigt populär och antalet deltagare har ökat från föregående år.

Players 1st har i dagarna skickat ut årets första medlemsundersökning till en del av medlemmarna. Vi hoppas att så många som möjligt tar sig tid att svara på frågorna.

Vi som jobbar med att ge er bästa möjliga golfupplevelse på våra 36 hål, önskar er en fortsatt härlig golfsommar!!

Håll en klubblängds avstånd och tänk på dina medspelares säkerhet när du övar på rangen!