Klubbnyheter

Särskild information inför Ärilaveckan!

Som vanligt detta märkliga år har vi gjort en del justeringar i tävlingsprogrammet. Alla tävlingar har löpande start utan samling före och efter. Förutom den information som ges i tävlingskalendern, gäller följande:

• Reception, restaurang och shop öppnar 30 minuter före första start.
  • Scorekorten ligger på ett bord utanför tävlingskansliet i klubbhuset och hämtas av spelaren.
  • Byt inte scorekort med varandra. Motläs efter avslutad runda och lämna i lådan vid tävlingskansliet i klubbhuset utan att signera varandras kort.
  • Förtäring och dryck serveras efter hål 9.
  • Golfbilarna är mycket uthyrda så var noga med att sätta i kontakten när ni ställer tillbaka dem i garaget.
  • Shopen har två elvagnar för uthyrning. Avgiften är 200 kr per vagn och uthyrningstillfälle.
  • På tisdagen är båda banorna avstängda för tävling. Möjlighet att spela sista nio hålen på Östra banan finns och då är det bollränna som gäller.
  • Resultaten publiceras tidigast 24 timmar efter tävlingen i tävlingskalendern och priserna hämtas enligt nedan.

Hörnfeldts minne – Receptionen

Sune Lindes pokal – Receptionen